1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-07-2014 15:52

Σταματόπουλος: «Δεν είχα κάτι άλλο να προσφέρω στον Ερμή»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την λήξη της συνεργασίας του με την ομάδα βόλεϊ του Ερμή Πατρών τον οποίο ευχαρίστησε για τα 16 χρόνια που συνεργάστηκαν τονίζοντας ότι δεν είχε κάτι άλλο να προσφέρει.Θυμίζουμε ότι ο Σταυρός Σταματόπουλος εδώ και λίγες μέρες είναι προπονητής της ΓΕ Μεσολογγίου στην Α2 Εθνική.


Η δήλωση του Στ. Σταματόπουλου, είναι η εξής: «Μετά από 16 χρόνια παρουσίας μου στον πάγκο της ομάδας του Ερμή Πατρών ,ένιωσα ότι στην ομάδα με την οποία πέτυχα πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχω πλέον να προσφέρω τίποτε άλλο».
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κύριο Ηλία Τσούνα ο οποίος πριν από 16 χρόνια μου εμπιστεύτηκε τα ηνία της ομάδας και μου έδωσε την δυνατότητα με αυτή του την εμπιστοσύνη να αναδειχθώ ως προπονητής. Θέλω να πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα και με το παραπάνω στις απαιτήσεις και τους στόχους αυτής της ομάδας.

Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκα και με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια (παράγοντες, αθλητές) με τους οποίους πετύχαμε όποιον στόχο και αν βάλαμε.

Θα θεωρώ τον Ερμή πάντα οικογένεια μου και ομάδα της καρδιάς μου, θα χαίρομαι ιδιαίτερα με κάθε επιτυχία της και της εύχομαι καλή συνέχεια.

Με εκτίμηση».
Διαβάστηκε 569 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ