1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2014 20:11

Φίλιππος Μάντζιος: «Περήφανος που είμαι στο ΑΓΣΙ, έτοιμος για το επόμενο βήμα» (φωτο -video)

Cannot find volleynews.v2/PANELLHNIA/EFHBON/2013-14/aponomes folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/PANELLHNIA/EFHBON/2013-14/aponomes/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ο ακραίος του ΑΓΣΙ Φίλιππος Μάντζιος αναδείχθηκε πολυτιμότερος του final 4 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων, με τον ίδιο να μην μπορεί να περιγράψει την χαρά του για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του.

«Στιγμές σαν κι αυτές δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις αυτό που αισθάνεσαι. Είμαι περήφανος που έχω αυτούς τους συμπαίκτες και αισθάνομαι πολύ τυχερός που έζησα όλο αυτό. Αφιερώνω τον τίτλο του MVP στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή μου και σε όσους στηρίζουν αυτή την ομάδα», είπε ο MVP της διοργάνωσης και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου είτε με τον ΑΓΣΙ είτε με άλλη ομάδα. Το να αγωνιστώ στην Α1 είναι ένας από τους στόχους μου και θα συνεχίσω να δουλεύω για να τα καταφέρω».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ