1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ροδίων Άθλησις
Την επίσημη αποχώρηση του από το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών, γνωστοποίησε και επίσημα στην ΕΟΠΕ το Ροδίων Άθλησις, το οποιο σύμφωνα με την ειδική προκήρυξη του Πρωταθλήματος της ΕΟΠΕ υποβιβάζεται στην Β΄εθνική ανδρών.
H διοίκηση του Ροδίων Αθλησις αποφάσισε την αναστολή του ανδρικού τμήματος βόλεϊ. Ενα χρόνο μετά την αίτηση να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Volley League αποφασίστηκε να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Σε μία μακροσκελή ανακοίνωση εξηγεί τους λόγους με βασικότερο «την σταδιακή μείωση του ντόπιου στοιχείου στο ρόστερ μας». Με άλλα λόγια και κατά το κοινώς λεγόμενον δεν υπάρχουν βολεϊμπολίστες!
Μετά από 14 χρόνια η Κρήτη επιστρέφει δυναμικά στην Volley League καθώς ο Ο.Φ.Η. πέτυχε τον άθλο της ανόδου για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Δραπετσώνα και Ροδίων Άθλησις παίζουν στο κλειστό «Στ. Καλατζής» για τις θέσεις 3-4 του τελικού τουρνουά ανόδου του Α' ομίλου της Α2 Ανδρών. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 16.00.
Ο Κέρκης Σάμου ήταν ο νικητής στον δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά ανόδου του Α' ομίλου της Α2 Ανδρών που διεξάγεται στο «Στ. Καλαϊτζής» στην Νέα Ερυθραία.
Την Κυριακή (14/4) το βράδυ θα ξέρουμε την ομάδα από τον Α' όμιλο της Α2 Ανδρών που από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Volley League.
Στο κλειστό γυμναστήριο «Στ. Καλαϊτζής» στην Νέα Ερυθραία θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο (13-14/4) το τελικό τουρνουά ανόδου του Α' ομίλου της Α2 Ανδρών. ΟΦΗ, Ροδίων Άθλησις από τον 1ο υποόμιλο και Κέρκης Σάμου, Δραπετσώνα από τον 2ο, καθώς είναι οι 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την Volley League Ανδρών της σεζόν 2019-20.
Το νησί της Ρόδου είναι το γούρι για την ομάδα του Ηρακλή. Μετά την παρουσία του στον τελικό του κυπέλλου που έγινε στη νησί των ιπποτών το 2018 (ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ) απόψε πήρε και την πρόκριση για το φάιναλ-4 της εφετινής διοργάνωσης που θα γίνει 20-21 Απριλίου στην Ιεράπετρα.
Ο Ηρακλής Πετοσφαίρισης 2015 δοκιμάζεται στη Ρόδο κόντρα στη Ροδίων Άθλησις με στόχο την δεύτερη συνεχόμενη πρόκρισή του στο final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας (20/2, 19.30). Το πρόσωπο του αγώνα είναι ο ακραίος του Ηρακλή Αργύρης Μαυροβουνιώτης που μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν αγωνίζονταν στην Ροδίων Άθλησις και θα παίξει αντίπαλος της παλιάς του ομάδας.
Στα προημιτελικά του κυπέλλου ανδρών προκρίθηκε η Ροδίων Άθλησις και έτσι έγινε η πρώτη ομάδα που πήρε θέση στη φάση των «8».
Κοντά σε συμφωνία με το νέο προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας είναι η διοίκηση του Ροδίων Άθλησις μετά την αποχώρηση του Σπύρου Γκολίτση για προσωπικούς λόγους.
Η κρίση βαθαίνει στην ομάδα του Ροδίων Αθλησις κι ενώ όλες οι ομάδες ετοιμάζονται για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος Α2 ανδρών.
Τίτλοι τέλους ξαφνικά για τον Σπύρο Γκολίτση στη Ροδίων Αθλησις. Ο Φλωρινιώτης τεχνικός υπέβαλλε την παραίτηση του για οικογενειακούς λόγους από τον πάγκο της Ροδιακής ομάδας, η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση του νησιωτικού συλλόγου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της ενώ επισημαίνει ότι πλέον ψάχνει για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα υλοποιήσει τους μεγάλους στόχους της ομάδας.
Η Ροδίων Άθλησις νίκησε με 3-0 σετ τον Φοίβο Μελισσίων και προκρίθηκε στην Β' φάση του Κυπέλλου Ανδρών.
Σελίδα 1 από 16

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ