Εκτυπώστε τη σελίδα
08-01-2019 18:41

Αυτός είναι ο προπονητής του Ροδίων Αθλησις

Κοντά σε συμφωνία με το νέο προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας είναι η διοίκηση του Ροδίων Άθλησις μετά την αποχώρηση του Σπύρου Γκολίτση για προσωπικούς λόγους.

Οι πληροφορίες του volleynews.gr αναφέρουν πως ο εκλεκτός είναι ο Αλέξης Καμπερίδης. Είναι ο μικρός αδελφός του Κυριάκου Καμπερίδη που είναι στη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού. Υπενθυμίζεται πως ο μπαμπάς του είναι ο θρυλικός Γιώργος Καμπερίδης που βρήκε και ανέδειξε τα μεγαλύτερα ταλέντα στη βόρεια Ελλάδα τις δεκαετίες ΄80, και ΄90 μεταξύ αυτών και το Νίκο Σαμαρά στην Ορεστιάδα.

Ακόμα δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία αλλά οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά. Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να γίνει η ανακοίνωση από την διοίκηση της ομάδας της Ρόδου που φροντίζει για να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις ενόψει και του ντέρμπι με τον Πανερυθραϊκό. Μάλιστα στον αγώνα του Σαββάτου στη Νέα Ερυθραία μπορεί να κάτσει στον πάγκο για τελευταία φορά ο Σπύρος Γκολίτσης προκειμένου να αποχαιρετήσει την ομάδα και να παραδόσει τη σκυτάλη στον αντικαταστάτη του.

Οσον αφορά τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη φαίνεται πως η προσαρμογή του δεν ήταν η αναμενόμενη και έτσι βρέθηκε η λύση του διαζυγίου κοινή συναινέσει.