1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2020 16:19

Οι θρύλοι Διαμαντίδης, Παπαλουκάς κάνουν κάλεσμα για το #OneMoreDay4Volleyball

Στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Eurohoops, Θοδωρής Παπαλουκάς και Δημήτρης Διαμαντίδης άφησαν στην άκρη τη μπάλα του μπάσκετ με την οποία μεγαλούργησαν και έπιασαν στα θαυματουργά χέρια τους τη μπάλα του βόλεϊ.

Με αφορμή το ευρωπαϊκό κάλεσμα για το #OneMoreDay4Volleyball οι δυο θρύλοι του ελληνικού αθλητισμού ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και μετέφεραν το δικό τους... σέρβις για το μεγάλο ραντεβού του Σαββάτου.

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Μία ημέρα παραπάνω βόλεϊ είναι υγεία»

«Είναι μία όμορφη πρωτοβουλία. Αν και άνθρωπος του μπάσκετ, τώρα που έχω αποσυρθεί ασχολούμαι με το βόλεϊ γιατί μου αρέσει. Μία επιπλέον ημέρα βόλεϊ είναι μία παραπάνω ημέρα υγείας και ομορφιάς του παιχνιδιού. Τα παιδιά και μόνο που ασχολούνται με τον αθλητισμό είναι όμορφο. Αυτό που θέλουμε όλοι μας πάνω απ'όλα είναι να είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα με αυτό που κάνουν».

Θοδωρής Παπαλουκάς: «Να μπουν τα παιδιά στη διαδικασία να παίξουν βόλεϊ»

«Γενικά ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικό να είναι κομμάτι των παιδιών αλλά και των μεγαλύτερων σε ηλικία. Από εκεί και πέρα, εμένα ήταν η ζωή μου και η καθημερινότητά μου. Υπήρχε το μπάσκετ και τώρα έχει μπει και το βόλεϊ και την κάνει πιο ενδιαφέρουσα και όμορφη. Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο να μπει στη διαδικασία να αθληθεί, να παίξει βόλεϊ γιατί θα ανακαλύψει κάτι καινούργιο. Στο Eurohoops μαζί με τον Διαμαντίδη έχουμε την ακαδημία μας και αυτό που έχω να πω όχι στα παιδιά αλλά στους γονείς, είναι ότι πρέπει να τα στηρίζουν γιατί τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να περάσουν καλά».

Media






Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ