1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2019 14:56

Η Ελλάδα διοργανώνει Βαλκανικό παμπαίδων μετά από 12 χρόνια

Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2020 το Βαλκανικό παμπαίδων (Κ17) όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση της Βαλκανικής Συνοποσπονδίας που διεξήχθη το Σάββατο 7/12 στο Βουκουρέστι.

Το δελτίο Τύπου της Ε.Ο.ΠΕ.:

Στο Βουκουρέστι πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Βαλκανικής Συνομοσπονδίας η οποία διοργανώθηκε από την Προεδρεύουσα Ρουμανική Ομοσπονδία με παρόντες τον Πρόεδρο της CEV Αλεξάντερ Μπόρισιτς, τον Αντιπρόεδρο Ρενάτο Αρένα και τον Ταμία της CEV Οζκάν Μουτλουτζίλ και με εκπροσώπους από τις 11 Βαλκανικές χώρες.

Την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής και ο Διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος με την παράλληλη ιδιότητα ως πρόεδρος της Τεχνικής επιτροπής της Βαλκανικής, θητεία η οποία ανανεώθηκε και την επόμενη χρονιά από την Γενική Συνέλευση.

Εκτός από τα γενικά θέματα (οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός, προϋπολογισμός 2020, θέματα προβολής και άλλα) της Συνέλευσης ανακοινώθηκαν οι χώρες που θα διοργανώσουν τα Βαλκανικά πρωταθλήματα 2020, με την Ελλάδα να διοργανώνει μετά από 12 χρόνια ένα Βαλκανικό πρωτάθλημα U17 (παμπαίδων) το οποίο θα γίνει στο Μουζάκι Καρδίτσας. Για πρώτη φορά θα διοργανωθεί την Snow Volley στην Ρουμανία.

Την προεδρία για το επόμενο έτος αναλαμβάνει η Ομοσπονδία της Βόρειας Μακεδονίας και την αντιπροεδρία η Σερβία.

Αναλυτικά:

U16 W ΣΕΡΒΙΑ
U17 M ΕΛΛΑΔΑ
U18 M ΣΕΡΒΙΑ
U17 W ΣΕΡΒΙΑ
U20 M ΚΟΣΟΒΟ
U19 W ΚΟΣΟΣΒΟ
KIDS FESTIVAL ΡΟΥΜΑΝΙΑ

BEACH VOLLEY

U22 ΚΟΣΟΒΟ
U2O ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
SENIOR ΑΛΒΑΝΙΑ 1ο ΤΟΥΡΚΙΑ 2ο
SNOW VOLLEY ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΔΕΚ 20–ΜΑΡ 21)

Οι ημερομηνίες και οι πόλεις θα οριστικοποιηθούν κατά την Τεχνική σύσκεψη τον Μάρτιο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ