Εκτυπώστε τη σελίδα
16-11-2019 23:54

Απομακρύνθηκαν οι Αλμπο, Σαντοβάλ από τον ΠΑΟΚ με απόφαση Τσαλόπουλου

Σοβαρό επεισόδιο έγινε μετά το τέλος του αγώνα στους διαδρόμους του PAOK Sports Arena όταν κάποιος οπαδός του δικεφάλου ζήτησε εξηγήσεις από τη μάνατζερ των δύο Κουβανών Αλμπο και Σαντοβάλ για το θέμα που δημιουργήθηκε με τα δελτία τους με αποτέλεσμα να απουσιάσουν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η κυρία Τερζή απάντησε στον οπαδό του ΠΑΟΚ. Το επεισόδιο πήρε έκταση και προς υπεράσπιση της Τερζή έτρεξαν οι δύο Κουβανοί Αλμπο και Σαντοβάλ.

Ακολούθησε σοβαρό επεισόδιο και η κρίση πέρασε στο γραφείο της διοίκησης όπου βρίσκονταν ο πρόεδρος του ΤΑΑ Αντώνης Τσαλόπουλος.

Οι δύο Κουβανοί ήταν σε έξαλλη κατάσταση φώναζαν του Τσαλόπουλου και με την επέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε. Για το θέμα ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θανάσης Κατσαρής και η απόφαση απομάκρυνσης θεωρείται δεδομένη.

Είναι γνωστό πως ο Τσαλόπουλος είναι αυστηρός σε θέματα συμπεριφοράς και δε θα μπορούσε να δεχτεί τη δημόσια αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των δύο αθλητών τους οποίους στήριξε μέχρις εσχάτων θυσιάζοντας ακόμα και τον πρώην προπονητή Γιούρι Φιλίποφ ο οποίος πρώτος είχε θέσει το θέμα της πειθαρχίας των δύο αθλητών και φυσικά δικαιώθηκε. 

Εσπασε όλα τα ρεκόρ ο Αλμπο: Οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε νίκη και μετά εκδιώχθηκε για προκλητική συμπεριφορά!