Εκτυπώστε τη σελίδα
15-11-2019 22:00

Ο ΠΑΟΚ με τους Κουβανούς και η Ελπίδα με Καπετανίδη, Γκόρτσανιουκ

O ΠΑΟΚ για πρώτη φορά με πλήρη σύνθεση μετά την έκδοση των δελτίων των δύο Κουβανών αθλητών του Αλμπο και Σαντοβάλ είναι έτοιμος να κάνει τα νέα του... αποκαλυπτήρια κόντρα στη νεοφώτιστη Ελπίδα Αμπελοκήπων (PAOK Sports 16/11, 18.00, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής).

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντίπαλες μετά το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς όπου ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 3-0 σετ.Ο ΠΑΟΚ με τους Σαντοβάλ, Αλμπο θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να ανεβάσει στροφές ενόψει των δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης είπε: «Στόχος μας στο παιχνίδι με την Ελπίδα είναι η "καθαρή" νίκη και παράλληλα μια καλή εμφάνιση. Τελείωσε και το θέμα με τους Κουβανούς και πλέον δουλεύουμε πολύ καλά καθημερινά στις προπονήσεις με τον προπονητή μας Kώστα Δεληκώστα. Θέλουμε να παρουσιαζομαστε σε κάθε παιχνίδι καλύτεροι και με βελτιωμένη εικόνα και μάλιστα ενόψει των ημιτελικών του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό».  

Η Ελπίδα με έναν βαθμό σε δύο αγώνες θέλει να ανεβάσει και άλλο το επίπεδο της αγωνιστικά και να γίνει ανταγωνιστική απέναντι στους κυπελλούχους. Τα πρόσωπα του αγώνα είναι ο Ευγκένι Γκόρτσανιουκ και ο Κώστας Καπετανίδης που τη σεζόν 2018-19 ήταν στον ΠΑΟΚ και κατέκτησαν το κύπελλο Ελλάδας.

Ο Κώστας Καπετανίδης που είναι βασικός στην Ελπίδα είπε: «Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι για εμάς μία πρόκληση και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Γνωρίζουμε καλά πόσο δυνατός είναι ο ΠΑΟΚ και δεν έχουμε καμία ψευδαίσθηση, απλά θέλουμε να παίξουμε ομαδικά και να αποδώσουμε καλό βόλεϊ. Η απουσία του Χαριδήμου σίγουρα έχει τη δική της σημασία για την ομάδα μας, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο».

Αναφορικά με το γεγονός ότι επιστρέφει ως αντίπαλος στο γήπεδο όπου πέρσι έζησε τις πρώτες του εμπειρίες στη Volleyleague, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ και φτάνοντας μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος, τόνισε:  «Είναι ένα παιχνίδι που περιμένω πώς και πώς όλη την εβδομάδα. Ξέρω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική και ανυπομονώ να δω τους παλιούς μου συμπαίκτες και γενικότερα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ».

Στο πρωτάθλημα θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Σχετικά άρθρα