1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2019 19:28

Αίσιο τέλος για τον ΠΑΟΚ με τους Κουβανούς Άλμπο και Σαντοβάλ

Το...σήριαλ που είχε δημιουργηθεί με τους Κουβανούς Άλμπο και Σαντοβάλ για τον ΠΑΟΚ είχε αίσιο τέλος, με την κουβανική ομοσπονδία να... δίνει το πράσινο φως για τη συμμετοχή τους με την ασπρόμαυρη φανέλα. Έτσι, αναμένονται να κάνουν ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα το Σάββατο 16/11 κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. H κουβανική ομοσπονδία ενέκρινε τις μεταγραφές στη παγκόσμια ομοσπονδία την ώρα που η διοίκηση του ΠΑΟΚ είχε ήδη αρχίσει να αναζητά ξένο διαγώνιο για να αντικαταστήσει τουλάχιστον τον διαγώνιο Αλμπο.
Η ενημέρωση από το ΤΑΑ ΠΑΟΚ:

«Αίσιο τέλος είχε το ζήτημα που δημιουργήθηκε, όσον αφορά την συμμετοχή των δύο Κουβανών αθλητών του τμήματος βόλεϊ του Συλλόγου μας, Dario Albo και Jose Antonio Sandoval Rojas.Αφού λύθηκε το γραφειοκρατικό πρόβλημα που προέκυψε με την μεταφορά των χρημάτων και όπως έγκαιρα είχε ενημερώσει ο ΠΑΟΚ, ουδεμία ευθύνη είχε για αυτό, σήμερα πλέον ήρθε το τελικό «οκ» και οι αθλητές βρίσκονται και επίσημα πλέον στην διάθεση του προπονητή τους προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη συνέχεια των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Σωματείου μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ