1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-07-2019 00:11

Ανανέωσε για τρίτη χρονιά η Δραγουμάνου με τον Πορφύρα

Στον Πορφύρα θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά, η Μαριαλένα Δραγουμάνου. Η 27 χρονη ακραία (1μ81) που αναδείχτηκε πρώτη σκορερ της κανονικής περιόδου της Volleyleague γυναικών, παρά τις προτάσεις που ειχε από άλλες ομάδες, προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα του Πειραιά και στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον συγκεκριμένο σύλλογο.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα για Δραγουμάνου:

«Η Μαριαλένα Δραγουμάνου, πρώτη σκόρερ στην Volleyleague Γυναικών με τον Πορφύρα, θα συνεχίσει τη σεζόν 2019-2020 να φορά την όμορφη κοκκινόμαυρη φανέλα.
Η 27χρονη αθλήτρια ( πτυχιούχος Φιλολογίας που συνδυάζει εργασία και βόλει ) θα είναι στον Πορφύρα για 3η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ηθελε να μείνει, απέρριψε πιο δελεαστικές προτάσεις και συνεχίζει μαζί μας.

Για την παραμονή της Λού στον Πορφύρα, έχουν τις ευχαριστίες μας ο χορηγός μας Γιάννης Βασιλόπουλος ( που γιγάντωσε σε φήμη και ποιότητα την οικογενειακή επιχείρηση τροφίμων " Μανδραγόρας " ) και οι, επίσης, φίλοι του ΔΣ του ΓΣ Κοζάνης, ο Δημήτρης Παφύλης και ο Δημήτρης Τσιόπουλος ( καλός συνάδελφος ).
Να είστε καλά.

ΥΓΕΙΑ Λού μας....»

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:
  • «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τον Πορφύρα
    Η ανατροπή της καθημερινής μας ζωής από την επέλαση του κορονοϊού, η πρωτοφανής αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, και η υποχρεωτική καραντίνα που περνάμε όλοι, οδήγησαν την διοίκηση του Πορφύρα, στην καθιέρωση του «Ημερολογίου Καραντίνας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ