1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-02-2018 19:10

Ηλυσιακός: Χωρίς άγχος για τη νέα έκπληξη!

Ο Ηλυσιακός έγραψε ιστορία στο Κύπελλο Γυναικών και συμπεριλήφθηκε σε μια πολύ ιδιαίτερη λίστα με τις ομάδες της δεύτερης κατηγορία που θα συμμετάσχουν στο Final 4.

Μετά λοιπόν από τον Φιλαθλητικό Λάρισας και τον Ηρακλή Κηφισιάς, ο Ηλυσιακός θα βρεθεί στην τελική φάση του θεσμού.

Εδώ και μια δεκαετία, ο Ηλυσιακός είναι πρωταγωνιστής της δεύτερης κατηγορίας κάνοντας πρωταθλητισμό στην A2 και από φέτος στη Pre League. Κάποιες φορές μάλιστα έχει βρεθεί στο κατώφλι της Α1, αλλά δεν τα κατάφερε.

 Φέτος έκανε μια γενναία στροφή, αφού άλλαξε τεχνική ηγεσία, (αποχώρησε ο Κώστας Λιώσης μετά από έξι χρόνια για τον ΖΑΟΝ) αλλά όχι και... συνήθειες. Με τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη στον πάγκο, η ομάδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και βρίσκεται στη 2η θέση της Pre League. H πορεία του Ηλυσιακού ξεκίνησε μέχρι το Final 4 με μια εύκολη νίκη με 3-0 απέναντι στην ομάδα του Πανιωνίου.

Στη συνέχεια είχε ακόμα πιο εύκολο έργο απέναντι στην Αγία Παρασκευή. Διαφορά κατηγορίας είχε και με τις Αμαζόνες, καθώς η κληρωτίδα ήταν φιλική με τον Ηλυσιακό που απέφυγε ομάδα της Volleyleague στην φάση των «16».

Η πρόκριση όμως κρίθηκε στο τάι μπρέικ, ενώ η ομάδα της Νέας Ερυθραίας προηγήθηκε με 2-1. Στα προημιτελικά βρήκε μπροστά της την Κόρινθο ομάδα της Volley League, την οποία και νίκησε με 3-0 κι έτσι θα βρεθεί στη Σαντορίνη..

Μανώλης Αποστολογιωργάκης: «Να ευχαριστηθούμε την επιτυχία μας»

«Είμαστε σε μία αναμονή όλης αυτής της γιορτής. Από την πλευρά μας προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα πάμε να ευχαριστηθούμε την επιτυχία μας, να παίξουμε καλό βόλεϊ και να είμαστε ανταγωνιστικοί» ήταν το πρώτο σχόλιο του Μανώλη Αποστολογιωργάκη.

«Ο Πανναξιακός είναι σε καλή κατάσταση και ένα επίπεδο πιο πάνω από εμάς. Κάθε αγώνας όμως, ειδικά σε παιχνίδια νοκ άουτ, όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητές τους. Το final-4 θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε στο πρωτάθλημα. Η Νάξος είναι το μεγάλο φαβορί, ωστόσο, θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για να κάνουμε άλλη μία έκπληξη».

Στεφανία Μπέμπη: «Το περιμένουμε πως και πως»

«Οι συμπαίκτριές μου και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενες. Δεν το περιμέναμε ότι θα βρισκόμαστε στο final-4 του Κυπέλλου, βλέπαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος τα καταφέραμε. Το περιμένουμε πως και πως. Άγχος δεν υπάρχει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πάνω απ'όλα να ευχαριστηθούμε την συμμετοχή μας σε αυτή την γιορτή του γυναικείου βόλεϊ» είπε η αρχηγός του Ηλυσιακού Στεφανία Μπέμπη, που διανύει το 9ο έτος της στην ομάδα των Ιλισσίων.

«Ο Πανναξιακός είναι πολύ καλή ομάδα, πρωταγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία και η μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με εμάς, είναι ότι έχει και ξένες αθλήτριες. Αν παίξουμε εμείς όπως ξέρω ότι μπορούμε, εφαρμόσουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής μας, θεωρώ πως θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε στον τελικό». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ