Εκτυπώστε τη σελίδα
22-02-2018 23:17

Κύπελλο Γυναικών: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του final-4 της Σαντορίνης

Ανακοίνωση (μαζί με το logo της διοργάνωσης) για την πώληση των εισιτηρίων του Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, τα οποία θα έχουν τιμή 10 ευρώ και θα είναι ενιαία για όλους τους αγώνες της διοργάνωσης, εξέδωσαν μαζί, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Οργανισμός της Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας, η οποία αναφέρει για όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ:

«Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας ανακοινώνουν πως από σήμερα ξεκινάει η διανομή των εισιτηρίων για το Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στην πετοσφαίριση, το οποίο θα διεξαχθεί στις 2 και 3 Μαρτίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με τη συμμετοχή του Α.Ο Θήρας, του Ολυμπιακού, του Πανναξιακού και του Ηλυσιακού.

Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2018 οι φίλαθλοι που θέλουν να δώσουν το παρών στη γιορτή του αθλητισμού έχουν τη δυνατότητα να προεγγράφονται στα γραφεία διοίκησης του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ από τις 9:00 έως τις 14:00 με την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, ώστε ν’ αποκτήσουν προτεραιότητα για ένα εισιτήριο.Έτσι, από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 όπου θα διατίθενται τα εισιτήρια της διοργάνωσης όσοι έχουν προεγγραφεί προηγούνται της απόκτησής τους.

Από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00 μέχρι την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα «μαγικό χαρτάκι» θα πρέπει να έρχονται στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού με την Αστυνομική τους Ταυτότητα και να παραλαμβάνουν το εισιτήριό τους, το οποίο θα είναι ονομαστικό.

Η τιμή του εισιτήριου ανέρχεται στα δέκα (10) ευρώ και θα είναι ενιαίο για όλους τους αγώνες του Final 4, ενώ να σημειωθεί ότι τις ημέρες των αγώνων δεν θα διατίθενται εισιτήρια προς πώληση.

Όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας του Α.Ο Θήρας δεν θα έχουν ισχύ για τους αγώνες της διοργάνωσης και οι κάτοχοί τους θα πρέπει επίσης να προβούν στην ίδια διαδικασία, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε είτε τηλεφωνικά στο 22860-24828 και στο 698 501 7719, είτε μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..»

Το πρόγραμμα των αγώνων

Παρασκευή 2 Μαρτίου
18:00 Ολυμπιακός - ΑΟ Θήρας
20:30 Ηλυσιακός - Πανναξιακός

Σάββατο 3 Μαρτίου
20:00 Τελικός

 

 

 

Σχετικά άρθρα

  • Final-4 Κυπέλλου Γυναικών LOCO: Πάθος για... κούπα στον τέταρτο τελικό ΑΕΚ - Ολυμπιακού (10/3, 20.15 ΕΡΤ 3)
    Η ώρα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς έφτασε στο γυναικείο βόλεϊ καθώς το βράδυ της Κυριακής (10/3, 20:15, ΕΡΤ3) ΑΕΚ και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Loco που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.
  • «Έδεσε» στη Σαντορίνη η Ελένη Χαντζή
     Την ακραία, Ελένη Χαντζη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΟ Θήρας. Η 22 χρόνη (Ιμ80) Πατρινή παίκτρια θα συνεχίσει την καριέρα της στο σύλλογο της Σαντορίνης ερχόμενη απο την Αυστριακή Γκρατς ενω στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Πάτρας, Αργυρούπολη, Ιωνικό Νίκαιας και στον Αίαντα Ευόσμου
  • ΑΟ Θήρας: Δυνατό κέντρο με Θεοφίλη Χαμαλίδου
     Tην απόκτηση της 24χρονης (1m87) Θεοφίλης Χαμαλίδου που αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και έχει περάσει απο Αίαντα Ευόσμου, Πανναξιακό,  ΑΕΚ Λάρνακας, ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.
  • ΑΟ Θήρας: Στήριξη στην Χριστίνα Αδαμοπούλου για τρίτη χρονιά
    Την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη χρονιά με την  Χριστίνα Αδαμοπούλου. Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, καθώς θέλησε να στηρίξει ψυχολογικά και αγωνιστικά τη 22 χρονη νεαρή ακραία που το περασμένο Μάρτιο είχε υποβλησε αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού.
  • Τα φιλικά του ΑΟ Θήρας στην Αθήνα
    Περιοδεία στην Αθήνα για σειρά φιλικών αγώνων θα κάνει ο ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε την διεξαγωγή τριών ματς το τριήμερο 23, 24, 25/9 στην πρωτεύουσα με ΖΑΟΝ, Απολλώνιο, Αιγάλεω αλλα και τις ομάδες του περίφημου τουρνουά «Νομίκεια» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος των Κυκλάδων.