Εκτυπώστε τη σελίδα
17-02-2018 18:18

Πανναξιακός: «Ασύστολα ψεύδη από τον πρόεδρο των Μακεδόνων Αξιού»

Συνεχίστηκε ο «χαρτοπόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ Πανναξιακού και Μακεδόνων Αξιού με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν το μεταξύ τους, προημιτελικό αγώνα κυπέλλου στο νησί πριν τρεις μέρες.

Για ασύστολα ψεύδη κάνει λόγο με ανακοίνωση της, η διοίκηση του Πανναξιακού στην πρωινή ανακοίνωση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου που «καυτηρίαζε», την την στάση της διοίκησης αλλά και της συμπεριφοράς των φίλων του ΠΑΟΝ.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη, οργή και απογοήτευση για τα ασύστολα ψεύδη του προέδρου των Μακεδόνων, κυρίου Ποντίκα, που μας θίγουν σαν φιλάθλους αλλά κυρίως σαν ανθρώπους.Η «τωρινή» διοίκηση του συλλόγου μας είναι όλα άτομα εντέλως νέα στο χώρο του βόλεϊ, που αποφάσισαν να συνδράμουν να σωθεί το σωματείο την ύστατη ώρα το καλοκαίρι.

Η συντριπτική τους πλειοφηφία δεν γνωρίζει τον κύριο Ποντίκα και προφανώς ούτε εκείνος αυτά.Είναι λυπηρό λοιπόν να σπιλώνεται , τόσο άδικα και ψευδώς, η αξιοπρέπειά μας από παράγοντες που είναι χρόνια στον χώρο και πραγματικά μας δημιουργεί την αμφιβολία αν άξιζε τον κόπο να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία και να ασχοληθούμε με το άθλημα.Επαναλαμβάνουμε ότι το video του αγώνα (με καθαρό ήχο γηπέδου) είναι διαθέσιμο διαδικτυακά και αδιάψευστος μάρτυρας ότι δεν ακούστηκε ούτε ένα υβριστικό σύνθημα και ότι ο αγώνας έγινε σε άψογη ατμόσφαιρα.

Είναι περιττό να πούμε ότι και το φύλλο αγώνα είναι εντελώς καθαρό, καθώς επίσης και ότι δεν έγινε ούτε παρατήρηση από τον γυμνασίαρχο κατά τη διάρκεια του αγώνα.Δυστυχώς όμως επιβεβαιώνονται οι υποψίες μας ότι η συγκεκριμένη ιστορία έχει υποκινηθεί από τις «κακιές» παρέες που έκανε ο κύριος Ποντίκας κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί.

Οι συγκεκριμένοι συντοπίτες μας που είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι γιατί ο Πανναξιακός συνεχίζει να υπάρχει και χωρίς αυτούς, βρήκαν ευκαιρία να μας χτυπήσουν.Λυπούμαστε πραγματικά και για αυτούς και για τον πρόεδρο των Μακεδόνων.Διευκρινίζουμε ότι δεν θα ασχοληθούμε άλλο με το θέμα καθώς ή ανταλλαγή ανακοινώσεων ούτε ευχάριστη μας είναι, ούτε κάνει καλό στην προσπάθεια μας και στο Ελληνικό βόλεϊ.»Για το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ

Σχετικά άρθρα

  • Νέος προπονητής στους Μακεδόνες Αξιού ο Γιώργος Γεωργιάδης
    Αλλαγή προπονητή είχαμε στους Μακεδόνες Αξιού. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ο διάδοχος του Γιώργου Οικονομίδη στον πάγκο της ομάδας των Κυμίνων, η οποία τερμάτισε στην έκτη θέση της Πρι Λιγκ με 24 βαθμούς.
  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Αμερικανίδα του Πανναξιακού Ντέσα Λεγκρός
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην Αμερικανίδα παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ντέσα Λεγκρός. Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός, και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.
  • Άνετα στους «8» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Πορφύρα
    Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα  προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Η ομάδα της Νάξου σε 66 λεπτά επιβλήθηκε 3-0 σετ του Πορφύρα ο οποίος ταξίδευσε στο νησί με 9 αθλήτριες και χωρίς τις Γιοβάνη, Γκεγκενμπάχερ, Δραγουμάνου, Θαλασσινού, Φωτεινού και Μεταξά.
  • Επεισοδιακή απόδραση του ΑΟ Θήρας απο τη Νάξο
    Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη πέτυχε στο «Ελ Κλάσικο» των Κυκλάδων για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο ΑΟ Θήρας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού. ‘Ηταν η 14η νίκη για τις φιλοξενούμενες οι οποίες συνεχίζουν να είναι στον έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και στο ρετιρέ της βαθμολογίας.