Εκτυπώστε τη σελίδα
17-02-2018 14:20

Μακεδόνες Αξιού: «Η διοίκηση του Πανναξιακού δυσφημεί το φιλόξενο νησί της Νάξου»

Δεν άφησε η διοίκηση των Μακεδόνων Αξιού, αναπάντητη, την προχθεσινή ανακοίνωση του Πανναξιακού για τους χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του προπονητή του συλλόγου τους, Μανώλη Σκουλικάρη, ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος μετά τη λήξη του προημιτελικού αγώνα των δύο ομάδων, την Τετάρτη (14/2) στο ΔΑΚ Νάξου.

Ο σύλλογος της ομάδας των Κυμίνων καταγγέλει από την πλευρά του, την διοίκηση του νησιωτικού συλλόγου για «εχθρική» στάση προς την αποστολή του Θεσσαλονικιώτικου σωματείου και επισημαίνει την άρνηση παραχώρησης γηπέδου, παραμονή του ματς, που είχε σαν αποτέλεσμα οι παίκτριες να προπονηθούν σε ανοιχτό σχολικό γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΑΣ Μακεδόνες Αξιού, εκφράζει την έκπληξη και την απογοήτευσή της αναφορικά με την αδικαιολόγητη ανακοίνωση του Πανναξιακού, η οποία καταφέρεται τοσο κατά της ομάδας μας όσο και κατά του προπονητή μας κ. Σκουλικάρη.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και σεβόμενοι απεριόριστα τις αθλήτριες, το ίδιο το άθλημα και τους θεσμούς δεν μπορούμε παρά να παραθέσουμε τα εξής: Δεν αμφισβητείται η νικη και η δίκαιη πρόκριση της ομάδας του Πανναξιακου στο final 4 του κυπέλλου και για ακόμη μια φορά τους συγχαιρουμε.

Οι Μακεδόνες Αξιου παρά την ήττα μας είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί δώσαμε έναν σπουδαίο αγώνα κάτω απο αντίξοες συνθήκες. Δεν αμφισβητείται οτι ο Πανναξιακός επέλεξε να μην μας παραχωρήσει, ως όφειλε, προπόνηση την προηγούμενη του αγώνα και αναγκάστηκε η ομάδα μας να προπονηθεί σε ανοιχτό γήπεδο βόλεϊ, πράγμα ανήκουστο την εποχή μας, που καμία σχέση δεν έχει με την επιχειρούμενη αναβάθμιση του αθλήματος.

Δεν αμφισβητείται οτι η εχθρική στάση της τωρινής διοίκησης του Πανναξιακού δεν σταμάτησε ούτε την ημέρα του αγώνα.

Η διοίκηση του Πανναξιακου βρισκόταν σύσσωμη στην κερκίδα, μαζί με τους οπαδούς φωνάζοντας σε όλη την διάρκεια του αγώνα χυδαιότατα υβριστικά συνθήματα κατά των παικτριών ονομαστικά και κατά του προπονητή, συνθήματα τα οποία ουδεμία θέση έχουν στο ευγενές άθλημα του βόλεϊ και τα οποία μόνο απέχθεια και ντροπή μπορούν να προκαλέσουν.

Λυπούμαστε για την διαπίστωση αλλά η τωρινή διοίκηση του Πανναξιακού δυστυχώς με τις ενέργειές της δυσφημεί το φιλόξενο νησί της Νάξου και τον αθλητικό σύλλογο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο.Ν. που φερόταν υποδειγματικά κατά το παρελθόν και με τον οποίο διαχρονικά διατηρούσαμε άριστες σχέσεις.

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε προηγούμενες δηλώσεις του προπονητή του Πανναξιακου κ. Παπαδοπούλου , ότι οι προπονητές πρέπει να εκπαιδεύουν και τους παράγοντες για να γίνονται καλύτεροι, πλην όμως ο ιδιος αυτοαναιρείται και μπαίνει στον φαύλο κύκλο της αγένειας, αντισυναδελφικοτητας και υπεροψίας.

Κλείνοντας ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες που προκρίθηκαν στο FINAL 4 του Κυπέλλου καλή επιτυχία και ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε όμορφο βόλεϊ.

Οι Μακεδόνες Αξιού θα συνεχίσουμε το αγώνα μας, επικεντρώνοντας την προσοχή μας στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας μία θέση στον τελικό, η οποία μας αξίζει.»

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ

Σχετικά άρθρα

  • Νέος προπονητής στους Μακεδόνες Αξιού ο Γιώργος Γεωργιάδης
    Αλλαγή προπονητή είχαμε στους Μακεδόνες Αξιού. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ο διάδοχος του Γιώργου Οικονομίδη στον πάγκο της ομάδας των Κυμίνων, η οποία τερμάτισε στην έκτη θέση της Πρι Λιγκ με 24 βαθμούς.
  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Αμερικανίδα του Πανναξιακού Ντέσα Λεγκρός
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην Αμερικανίδα παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ντέσα Λεγκρός. Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός, και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.
  • Άνετα στους «8» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Πορφύρα
    Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα  προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Η ομάδα της Νάξου σε 66 λεπτά επιβλήθηκε 3-0 σετ του Πορφύρα ο οποίος ταξίδευσε στο νησί με 9 αθλήτριες και χωρίς τις Γιοβάνη, Γκεγκενμπάχερ, Δραγουμάνου, Θαλασσινού, Φωτεινού και Μεταξά.
  • Επεισοδιακή απόδραση του ΑΟ Θήρας απο τη Νάξο
    Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη πέτυχε στο «Ελ Κλάσικο» των Κυκλάδων για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο ΑΟ Θήρας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού. ‘Ηταν η 14η νίκη για τις φιλοξενούμενες οι οποίες συνεχίζουν να είναι στον έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και στο ρετιρέ της βαθμολογίας.