1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-02-2018 05:23

ΕΣΠΕΔΑ: Στον τελικό ο Ολυμπιακός που έβγαλε νοκ άουτ τον Πανιώνιο, τραυματίστηκε η Μπακοδήμου

Την έκπληξη έκανε ο Ολυμπιακός ο οποίος στον δεύτερο ημιτελικό επικράτησε του Πανιωνίου με 3-1 (25-16, 25-22, 16-25, 25-19) και πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του F4 νεανίδων που διοργανώνει το Αιγάλεω, την Κυριακή στις 17.30   ενώ οι «ερυθρόλευκες» πέρασαν μαζί με το Σίτι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι επισκίασε ο τραυματισμός της εξαιρετικά ταλαντούχου παίκτριας του Πανιωνίου, Φαίης Μπακοδήμου στο 23-16 του τέταρτου σετ μετά από σύγκρουση με συμπαίκτρια της στην προσπάθεια για υποδοχή.

Η Μπακοδήμου, αποχώρησε από το παιχνίδι, υποβασταζόμενη με έντονους πόνους και κάτω από τα θερμά χειροκροτήματα των φιλάθλων που ήταν στο κλειστό του Αιγάλεω ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για κάποια σοβαρή κατάσταση.

Μάλιστα μετά τη λήξη του αγώνα επρόκειτο να μεταβεί στο νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού της.Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός έκανε την έκπληξη κόντρα στον περυσινό πρωταθλητή Πανιώνιο.Οι παικτριες του Σαραντίτη, μπήκαν στο ματς πολύ αποφασισμένες, έπαιξαν με μεγάλο πάθος και πίστη, πίεσαν στο σέρβις και είχαν εκπληκτικό μπλοκ.

΄Από την άλλη ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε υποτονικός, είχε κακή υποδοχή, εκανε πολλά λάθη, βελτιώθηκε στα δύο τελευταία σετ αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή.Με εξαιρετικές τις Ψαράκη, Αδαμοπουλου,Λιόλιου, Μικέλη, ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και επικράτησε με 25-16, και 25-22.

Στο τρίτο η ομάδα της Ν.Σμύρνης αντέδρασε, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του με ηγετική μορφή την πασαδόρο Φλιάκου, βρήκε λύσεις με τις Μπακοδήμου, Παπαγεωργίου, Χατζηκωνσταντά και με 16-25 μείωσε 2-1.

Στο τέταρτο και πάλι ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος με Αρβανίτη στην θεση της πασαδόρου, προηγήθηκε 21-14 και η Λιόλιου με ατομικό μπλοκ «κλείδωσε» την πρόκριση στον τελικό με 25-19

.Τα σετ: 3-1 (25-16, 25-22,.16-25, 25-19)

Ολυμπιακός(Σαραντίτης-Τσακιρόπουλος): Λιόλιου, Μικέλη, Ψαρακη, Μιλεντίγιβιτς,Αδαμοπούλου, Ζουμίδη, Πετροπούλου (λ), Μπακιρτζόγλου (λ),Ζιγκιρη, Αρβανίτη, Ντελή.

Πανιωνιος (Ατσιδαύτης):Παπαγεωργίου, Μουχτούρη, Χόρμη, Χατζηκωνσταντά, Φλιάκου, Μπακοδήμου, Παγώνη (λ)Παυλοπούλου, Αγάλου, Μουτοπούλου, Πανάγου

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ