1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-01-2018 18:40

Μάχη πρωτοπόρων στο Ρέντη

Η αναμέτρηση του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με τον δεύτερο της βαθμολογίας ΑΟ Θήρας στο «Μελίνα Μερκούρη», ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.
Οι «ερυθρόλευκες» μετά από 11 αγωνιστικές δεν έχουν χάσει ούτε σετ και στόχος είναι να συνεχιστεί το σερί και τη νέα χρονιά. Ο ΑΟ Θήρας με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Αγωνιστικά προβλήματα για τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν.

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός): «Είμαστε έτοιμοι. Είναι ένα ντέρμπι με τις δύο πρωτοπόρες ομάδες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε καλά την χρονιά με νίκη στην Ευρώπη και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, ειδικά στην έδρα μας».


Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Παίζουμε το πιο δύσκολο παιχνίδι για φέτος. Ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε να κλείσουμε την ψαλίδα που υπάρχει στην διαφορά δυναμικότητας και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».


STATS TIPS
Το χειρότερο ποσοστό του στην επίθεση είχε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Πανναξιακό στο πρωτάθλημα με 32/73 43,84%

Ρεκόρ για την Εμμανουηλίδου της Θήρας στο παιχνίδι με τον Πορφύρα με 13 πόντους. Είχε 7/11 63,4 % επίθεση, 2 άσσους και 4 μπλοκ. Είναι η πρώτη φορά σε αγώνα που είναι η 1η σκόρερ για την ομάδα της.


Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ