1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2017 19:02

Ο ΠΣΑΤ βραβεύει την «χάλκινη» εθνική της Γάνδης

Τους «χάλκινους ήρωες» της εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών του 1987 στο ευρωπαϊκό της Γάνδης, θα τιμήσει ο ΠΣΑΤ την Παρασκευή 22/12.
Η εκδήλωση θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής, στο πλαίσιο της βράβευσης των κορυφαίων αθλητών της χρονιάς την οποία διοργανώνει κάθε χρόνο ο Πανελλήνιος Σύνδεσμός Αθλητικού Τύπου, με την υψηλή παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ.

Η είδηση της βράβευσης της εθνικής ομάδας με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την κορυφαία επιτυχία του αθλήματος μέχρι ακόμη στις μέρες μας, χαροποίησε τον «αρχιτέκτονα» της ιστορικής επιτυχίας, Θανάση Μαργαρίτη, ο οποίος με ανάρτηση  στον προσωπικό του λογαριασμό στο f/b, επεσήμανε:

«ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ αποτελεί για μένα προσωπικά αλλά και για την ομάδα Volley του 1987 η βράβευση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου!

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο μουσικής βραβεύονται οι ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ του Ελληνικού αθλητισμού .!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠΣΑΤ , στο προπονητικό team εκείνης της εποχής, στους ανθρώπους της τότε Ομοσπονδίας αλλά και στους υπέροχους αθλητές της ομάδας της Γάνδης! που επί 30 χρόνια παραμένει αξεπέραστη αυτή η κατάληψη του μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

ΕΥΧΗ και ΕΠΙΘΥΜΙΑ όλων των συντελεστών αυτής της επιτυχίας είναι το άθλημά μας να βρεθεί και πάλι στα πιο ψηλά σκαλοπάτια και να κερδίσει τίτλους πολύ ανώτερους από αυτόν που πέτυχε η ΟΜΑΔΑ μας!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ