1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-04-2017 18:20

Κρίσιμη μάχη στη Νάξο

Οι τελικοί της Α1 Γυναικών συνεχίζονται στη Νάξο, όπου ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς (26/4, 19.00). Οι «ερυθρόλευκες» προηγούνται με 1-0 μετά τη νίκη τους το Σάββατο (22/4) με 3-0.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στο να κάνει το 2-0 στη σειρά που θα τον φέρει ένα βήμα από την κατάκτηση του 5ου σερί πρωταθλήματος. Ο Πανναξιακός με την βοήθεια και του κόσμου θέλει να φέρει τους τελικούς σε ισορροπία, παίρνοντας παράλληλα και την πρώτη νίκη στην ιστορία του σε τελικούς Α1 Γυναικών.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, αφορούν την Κατερίνα Γιώτα και την Αρέτα Κονόμη οι οποίες ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και οι συμμετοχές τους θα ξεκαθαρίσουν την ημέρα του αγώνα.

Αντίθετα στη Νάξο ο Γιώργος Ρούσης υπολογίζει σε όλες του τις αθλήτριες ενόψει του αυριανού παιχνιδιού.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε live streaming από την σελίδα του Πανναξιακού στο youtube. 

Β τελικός
Τετάρτη 26/4/2017
ΔΑΚ Νάξου, 19.00 ΑΟΝ Πανναξιακός - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Κουτσούλας - Μουλά Λ. Παρατηρητής: Ακαρέπης. Επόπτες: Μουστάκη - Κατσούλης Εμ - Κατερλή - Κυργιαλάνη. Γραμματεία: Τζακωνιάτη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ