1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2017 20:22

Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι η Θέτιδα

Η Θέτιδα έκανε το καθήκον της απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά ΑΟ Θήρας αλλά η παραμονή δεν εξαρτιόταν από αυτή. Η ομάδα της Βούλας νίκησε με 3-0 την ομάδα της Σαντορίνης αλλά μετά τη νίκη του Αίαντα τερμάτισε στην 10η θέση της βαθμολογίας και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία.

Η Θέτιδα με τους τρεις βαθμούς έφτασε τους 21 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον 9ο Αίαντα, ενώ ο ΑΟ Θήρας -που είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην τετράδα- ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με 33βαθμούς και ετοιμάζεται πλέον για τα πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας.

Οι γηπεδούχες μπήκαν αποφασισμένες και εκμεταλλευόμενες τις απουσίες και τις αλλαγές του Α.Ο Θήρας κατάφεραν μετά το 1-0 σετ να κατακτήσουν με ευκολία και τα δυο επόμενα σετ για το 3-0 σετ. Οι φίλοι της Θέτιδας χειροκρότησαν την προσπάθεια της ομάδας που δεν κατάφερε για... λίγο να παραμείνει στην Α1 γυναικών.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-15, 25-13)

ΘΕΤΙΔΑ (Τουρσούγκας): Κιουτσούκη, Βαρουδάκη, Μελετιάδη, Εσντέλ, Φρέντς, Αργυροπούλου / Ξηνταρά (λ).
Α.Ο ΘΗΡΑΣ (Οικονόμου): Τσομπανίδου, Γεωργιάδη, Τσοχατζή, Παναγιωτίδου, Ζντόβτς, Τέρζιτς / Αρτακιανού (λ), Μουντάκη, Βεργίδου, Τσβέτκοβα.

Σούλης Τουρσούγκας: «Είμαστε στεναχωρημένοι που η χρονιά αυτή έδειξε ότι η κατηγορία αυτή είναι πολύ δύσκολη και πως αν δεν ξεκινήσεις σωστά από την αρχή είναι δυσκολο να καλύψεις το έδαφος. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τις παίκτριες και το συνεργάτη μου τον κ. Φιλιππάτο για τη δουλειά που κάναμε και εύχομαι η Θέτιδα να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια μετά το πέρας της επόμενης χρονιάς».

Απόστολος Οικονόμου: «Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Σαντορίνης, όχι για τη σημερινή εμφάνιση βέβαια αλλά για μια πορεία που δεν μπορεί να ακυρώσει το σημερινό αποτέλεσμα και η σημερινή εμφάνιση. Μια πορεία που μας έφερε στην τετράδα του πρωταθλήματος και για ακόμα μια χρονιά στην ελίτ. Πετύχαμε το βασικό μας στόχο παρόλο που δεν είμαστε ευχαριστήμένοι με πολλές αυξομειώσεις στην απόδοση της ομάδας μέσα στη σεζόν. Είμαστε ευχαριστημένοι που τέλος καλό όλα καλά και πετύχαμε το βασικό μας στόχο. Στα πλέι οφ πρέπει να αναδιοργανωθούμε. Έχουμε πολλά ζητήμτα τραυματισμών όπως είδατε και σήμερα, βασικές παίκτρες δεν μπορούν να παίξουν. Ωστόσο, πρέπει να αναδιοργανωθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ με τον Ολυμπιακό».

Σχετικά άρθρα

  • «Έδεσε» στη Σαντορίνη η Ελένη Χαντζή
     Την ακραία, Ελένη Χαντζη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΟ Θήρας. Η 22 χρόνη (Ιμ80) Πατρινή παίκτρια θα συνεχίσει την καριέρα της στο σύλλογο της Σαντορίνης ερχόμενη απο την Αυστριακή Γκρατς ενω στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Πάτρας, Αργυρούπολη, Ιωνικό Νίκαιας και στον Αίαντα Ευόσμου
  • ΑΟ Θήρας: Δυνατό κέντρο με Θεοφίλη Χαμαλίδου
     Tην απόκτηση της 24χρονης (1m87) Θεοφίλης Χαμαλίδου που αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και έχει περάσει απο Αίαντα Ευόσμου, Πανναξιακό,  ΑΕΚ Λάρνακας, ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.
  • ΑΟ Θήρας: Στήριξη στην Χριστίνα Αδαμοπούλου για τρίτη χρονιά
    Την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη χρονιά με την  Χριστίνα Αδαμοπούλου. Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, καθώς θέλησε να στηρίξει ψυχολογικά και αγωνιστικά τη 22 χρονη νεαρή ακραία που το περασμένο Μάρτιο είχε υποβλησε αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού.
  • Τα φιλικά του ΑΟ Θήρας στην Αθήνα
    Περιοδεία στην Αθήνα για σειρά φιλικών αγώνων θα κάνει ο ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε την διεξαγωγή τριών ματς το τριήμερο 23, 24, 25/9 στην πρωτεύουσα με ΖΑΟΝ, Απολλώνιο, Αιγάλεω αλλα και τις ομάδες του περίφημου τουρνουά «Νομίκεια» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος των Κυκλάδων.
  • «Σάμπα» με την Φερνάντα Μέλο στον Α.Ο. Θήρας
    Η Φερνάντα Μέλο θα είναι η αντικαταστάτρια της Κουβανής Μεντάρο στον ΑΟ Θήρας. Η έμπειρη Βραζιλιάνα διαγώνια είναι 32 ετών, έχει ύψος 1μ80 και την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με τον Παφιακό, όπου έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και διακρίθηκε για την μεγάλη ικανότητα της στο σκοράρισμα.

2 σχόλια

  • Comment Link τακης Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 10:03 posted by τακης

    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ για τον ΑΟΘ....

  • Comment Link Αποψη Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 08:36 posted by Αποψη

    Μεγαλη και κυρια ευθυνη των διοικουντων της Θετιδας για τον υποβιβασμο με τον απροσμενα ερασιτεχνικο σχεδιασμο της ομαδας στο ξεκινημα της περιοδου.Εδω που εφθασαν τα πραγματα ομως δεν θα την αφηναν να γλυτωσει και να εχουν ενα οργανωμενο και οικονομικα ισχυρο σωματειο να τους χαλασει την μπεσαμελ οι ..........μικρομεσαιες της Αθηνας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ