1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-12-2017 12:41

Μεγάλος χορηγός του Ποσειδώνα η Sportcamp AE

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλανόπουλος, λίγο πριν τον αγώνα της Α2 κατηγορίας της ομάδας Γυναικών του Ποσειδώνα ενάντια στην Ηλιούπολη, έγινε η επίσημη παρουσίαση του μεγάλου χορηγού του Αθλητικού Ομίλου.


Μεγάλος χορηγός είναι η εταιρεία Sportcamp AE

O Πρόεδρος του ΑΟ Ποσειδώνα κ. Χαράλαμπος Γεωργίου ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη και Πρόεδρο της εταιρείας κ. Σπύρο Καραβούλη, τόνισε πως η συνεισφορά του είναι και ηθική και υλική επί σειρά ετών. Ο κ. Καραβούλης, είπε, ήταν αθλητής και σήμερα μέλος του Συλλόγου.
Για να ανταποδώσει του χάρισε σε κάδρο τη φανέλα του Ποσειδώνα με χορηγό την εταιρεία του.

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος της Sportcamp κ. Καραβούλης τόνισε πως η εταιρεία του στέκεται πάντα στο πλευρό όλων των συλλόγων της περιοχής και είναι χαρά και τιμή για κείνον να στηρίζει τον Ποσειδώνα που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην κοινωνία μας. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο προφίλ της εταιρείας του


H Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Sportcamp κ. Μαριάννα Νάνου τόνισε την αξία του θεσμού της χορηγίας και της εταιρικής κοινοτικής ευθύνης μεγάλων εταιρειών στην περιοχή  και ευχαρίστησε τον κ. Γεωργίου για τη συνεργασία και την αναγνώριση της προσφοράς τους.
"Οποιοι και είναι οι στόχοι της εταιρείας μας, το βλέμμα μας είναι πάντα στραμμένο στο Λουτράκι.
Χαιρόμαστε να στηρίζουμε τη νεολαία που αθλείται. Πρόσφατα η ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) αναγνώρισε τις εγκαταστάσεις μας ώς επίσημο προπονητικό της κέντρο, οπότε ευελπιστούμε αυτή η συνεργασία να σας βοηθήσει στις επιδόσεις σας"

1.jpg11.jpg8.jpg2.jpg4.jpg9.jpg10.jpg6.jpg7.jpgloutraki-xorigos.JPG5.jpg3.jpg

Διαβάστηκε 8334 φορές

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ