Εκτυπώστε τη σελίδα
14-10-2016 23:15

Ερχεται Grexit από τη CEV λόγω των χρεών ΑΕΚ, Ρεθύμνου, Άρη, Ορεστιάδας

Η Ευρωπαική Συνομοσπονδία έστειλε έγγραφο προς την ΕΟΠΕ και της έδωσε προθεσμία ως την ανάδειξη μόνιμης διοίκησης, να τακτοποιηθούν τα χρέη ομάδων προς αθλήτριες και αθλητές.
Αφορούν στις οφειλές της ΑΕΚ προς Κις, Μπορβίντσεκ(60.00), του ΟΠΕ Ρεθύμνου(17.000), του Άρη(7.400) και της Ορεστιάδας(4.200). Σε αντίθετη περίπτωση η CEV αναφέρει πως θα απαγορευθεί η απόκτηση ξένων παικτών σε όλες τις ελληνικές ομάδες, αλλά και η μεταγραφή των Ελλήνων παικτών στο εξωτερικό, ενώ σε δεύτερο βήμα θα αποκλεισθούν όλες οι ομάδες από τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

6 σχόλια

  • Comment Link lesma Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 17:22 posted by lesma

    Nα τιμωρηθει ο Ηρακλης.
    Δοκιμασμενη λυση!...

  • Comment Link geo77 Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 14:27 posted by geo77

    επειδή είναι μπαταχτσήδες οι παράγοντες της αεκ του αρη κλπ.. θα αποκλειστούν ο Ολυμπιακός που έχει επενδύσει σε ξένες κυρίως αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες απ' την Ευρώπη..? (τον παο δεν τον αφορά το θέμα γιατί πολύ απλά δεν δηλώνει συμμετοχή εδώ και χρόνια..) οι δύο κιτρινόμαυροι σύλλογοι ειδικά της αυτός της Αθήνας πόσα άλλα προβλήματα θα δημιουργεί με τα χρέη του στον Ελληνικό αθλητισμό.. όλα του τα τμήματα κατά καιρούς ποδόσφαιρο άρθρο 44 ρίχνει ο τίγρης την ομάδα στην γ' εθνική και ξεχρεώνει, τα ίδια στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, στο χάντμπολ κλπ.. μαθαίνουμε συνέχεια για χρέη προς όλους κατά τα άλλα σας φταίνε πάντα οι υπόλοιποι..

  • Comment Link nikP Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 13:45 posted by nikP

    για 88 χιλιάδες..

    Στο τέλος θα μείνουν οι παραγοντίσκοι μόνοι τους να κοιτάει ο ένας τον άλλον. Υπάρχει και χειρότερο σενάριο: Αφού μείνουν μόνοι τους θα μετακομίσουν σε άλλο άθλημα να το καταστρέψουν κι αυτό. Σαν τα τσιμπούρια ένα πράγμα.

  • Comment Link Λεπτολόγος Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 06:13 posted by Λεπτολόγος

    Πάντως σε ένα θέμα που αφορά χρέη και μπαίνει φωτογραφία αθλήτριας (που δεν έχει και το μεγαλύτερο λαμβάνειν και μένει στην Ελλάδα) συνεπάγεται και στοχοποίηση της από τα γνωστά ουγκ σε περίπτωση που υπάρξουν τελεσίδικες αποφάσεις. Καλό θα ήταν να μη μπαίνουν φωτοαθλητριών, το σωστό θα ήταν μια γενική φωτο ή ένα κολλάζ με τα σήματα των ομάδων. Είναι πονηροί οι καιροι οπως καλυτερα γνωρίζετε....

  • Comment Link Ο δικαιος Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 20:02 posted by Ο δικαιος

    Τελειο νεο.Δε θα παιξει ο ολυμπιακος ευρωπη.θα φυγουν και οι ξενες του και θα παει για διαλυση σιγα σιγα!!!!Μη τολμησει και πληρωσει κανενας τα χρεη .Ετσι μπραβο πιστολιcστα χρεη κι ομαδες και διαλυση στου ρεντη!!!..Τελειο νεο