Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
10-03-2016 19:42

«Καμπανάκι» από τη CEV για το ελληνικό βόλεϊ

Υπαρκτός είναι ο κίνδυνος ακόμα και απαγόρευση διεθνών μεταγραφών σε όλο το ελληνικό βόλεϊ, λόγω των οφειλών ελληνικών ομάδων σε αθλητές.



Η CEV έστειλε επιστοκή στην ΕΟΠΕ και ζήτησε να ενημερωθεί για την εξέλιξη των 6 υποθέσεων με οφειλες ελληνικών ομάδων. Πρόκειται για την ΑΕΚ (οφειλές σε δύο γυναίκες και έναν άνδρα), τον ΟΠΕΡ (2 γυναίκες) και τον Άρη (1 άνδρας).

Αυτές οι οφειλές πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι 15 Μαρτίου, αλλιώς στην  στην συνεδρίαση του ΔΣ της 19ης Μαρτίου θα επιβληθούν επιπλέον κυρώσεις, αφού ήδη στις ομάδες έχουν επιβληθεί κάποιες ποινές.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία υπάρχει ενδεχόμενο να επιβάλει συνολική απαγόρευση διεθνών μεταγραφών σε όλες τις ελληνικές ομάδες (ανδρών - γυναικών), γεγονός το οποίο η Ομοσπονδία θεωρεί ότι είναι άδικο για τις συνεπείς ομάδες αλλά και καταστροφικό για το ελληνικό βόλεϊ και ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με την CEV προκειμένου να αποφευχθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη. Η άλλη επιλογή είναι να επιβάλλει στις συγκεκριμένες ομάδες που έχουν οφειλές γενική απαγόρευση μεταγραφών.

Η Ομοσπονδία έχει ήδη έλθει σε επαφή με τις ομάδες προκειμένου να διευθετηθούν οι υποχρεώσεις των συγκεκριμένων σωματείων και περιμένει άμεσα τις απαντήσεις τους προκειμένου να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε κίνδυνος για το ελληνικό βόλεϊ.


***Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της CEV, Αλεξάνταρ Μπόρισιτς με τον πρόδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη

5 σχόλια

  • Comment Link ΑΦΙΛΟΣ Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 08:21 posted by ΑΦΙΛΟΣ

    Δεν καταλαβαίνουμε τη δημοσιοποίηση των ομάδων, εφόσον αυτές ήταν γνωστές.
    Το κάνει για να τις έχει στο χέρι η δεν τον υπολογίζει κανείς μετά την αλλαγή ηγεσίας στην CEV.
    Τρομερέ Μαυρομάτη.........................

  • Comment Link Κριτικός Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 08:18 posted by Κριτικός

    Α ρε γίγαντα Κωστή! Ακόμα και από τη CEV σε κυνηγάνε για χρωστούμενα!

  • Comment Link volleyfan Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 21:33 posted by volleyfan

    Αντί ο κος Μαυρομάτης να κάθεται και να γίνεται κομιστής των απειλών του κάθε βαρελόφρονα, να κάτσει και να τους δώσει να καταλάβουν, ότι η Ελλάδα και ο ελληνικός αθλητισμός, περνάνε την μεγαλύτερη οικονομική κρίση στην ιστορία. Το βόλει θα αποτελούσε εξαίρεση; Τους είπες κύριε πρόεδρε ότι οι ομάδες λιμοκτονούν χωρίς να έχουν πάρει έστω ένα ευρώ επιχορήγηση τα τελευταία χρόνια κι εσύ τους βάζεις να πληρώνουν ακόμα και τα έντυπα των μεταγραφών; Τους είπες ότι άν δεν υπήρχανε ακόμα κάποιοι -ρομαντικοί να βάζουν λεφτά από την τσέπη τους δεν θα υπήρχε ελληνικό βόλει; Αλλά γιατί να τους γίνεις δυσάρεστος; Την καρέκλα εσύ μην και χάσεις, για τα σούρτα-φέρτα Αθήνα-Θεσσαλονίκη-εξωτερικό και άσε τον κάθε βλάκα ρομαντικό να κόβει το λαιμό του...

  • Comment Link pao29 Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 20:17 posted by pao29

    πρόεδρε της CEV, Αλεξάνταρ Μπόρισιτς, κοιτα μην αναγκασεις τον μαυροματη να σταθει απεναντι σου...

  • Comment Link lesma Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 19:03 posted by lesma

    Για δες πράγματα βρε παιδί μου, κι εγώ νόμιζα πως μόνο ο κακός Ηρακλής χρωστούσε δεξιά κι αριστερά, γι' αυτό έφτυσε αίμα για να πάρει άδεια το καλοκαίρι, ενώ όλοι οι υπόλοιποι καλοπληρωτές αδειοδοτήθηκαν στο πιτς φυτίλι!...