1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-12-2014 21:29

ZAON κατά ΕΟΠΕ πράξη δεύτερη: Εκδικάστηκε πάλι η υπόθεση στο ΑΣΕΑΔ

ΖΑΟΝ κατά ΕΟΠΕ μέρος Β΄. Συζητήθηκε σήμερα στο ΑΣΕΑΔ δεύτερη προσφυγή του ΖΑΟΝ κατά της ΕΟΠΕ, με την οποία ζητάει να ακυρωθεί η απόφαση που πήρε η ΕΟΠΕ (με ψήφους 11 υπέρ και 7 κατά στο ΔΣ στις 15/11/2014), για να μην συμπληρώσει με 12η ομάδα την Α1 γυναικών, παρά την πρόσφατη απόφαση του ΑΣΕΑΔ που έκρινε ότι το πρωτάθλημα θα πρέπει να διεξαχθεί με 12 ομάδες.
Η πλευρά του ΖΑΟΝ ανέφερε ότι η ΕΟΠΕ δεν συμμορφώθηκε με τη πρώτη δικαστική απόφαση του ΑΣΕΑΔ και υποστήριξε πως αυτό «πέρα από τη συγκεκριμένη περίπτωση, δημιουργεί αρνητικό προηγούμενο για όλες τις διαφορές σωματείων ομοσπονδίας και πλήττει τους θεσμούς».

Η ΕΟΠΕ που εκπροσωπήθηκε με τον πρόεδρο της και νομικό επί θεμάτων αθλητικού δικαίου Αχιλλέα Μαυρομάτη αλλά και τον Γιάννη Κάρμη υποστήριξε ότι η εκ μέρους της ομοσπονδίας η συμπλήρωση της κατηγορίας, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν ουσιαστικά αδύνατη, μετά τις αγωνιστικές οι οποίες, στο μεταξύ είχαν διεξαχθεί. Ο Μαυρομάτης ανέλυσε την υπόθεση από το ξεκίνημα της, τόνισε πως οι όποιες αλλαγές θα προκαλέσουν τεράστιες και απρόβλεπτες καταστάσεις σε όλο το οικοδόμημα των Εθνικών και τοπικών κατηγοριών.

Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία με πληρεξούσιο δικηγόρο των σωματείων της Α1γυναικών, (Μακεδόνες Αξιού και Ανατόλια) που ζήτησαν να κάνουν παρέμβαση υπέρ της ΕΟΠΕ να μην συμπληρωθεί η κατηγορία με 12η ομάδα αλλά να παραμείνουν έντεκα και μάλιστα ζήτησαν αναβολή γιατί οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης έχουν αποχή λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των δικηγορικών συλλόγων.

Το ΑΣΕΑΔ μετά από σύσκεψη κεκλεισμένων των θυρών απέρριψε το αίτημα της αναβολής και εκδίκασε την υπόθεση, λόγω του κατεπείγοντος. Οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία και αναμένεται νέα απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Τον ΖΑΟΝ εκπροσώπησε ο δικηγόρος του Χρήστος Ηλιάδης, την ΕΟΠΕ εκπροσώπησε ,τόσο ο δικηγόρος της Ιωάννης Κάρμης, όσο και ο πρόεδρος του ΔΣ Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος ζήτησε το λόγο και έκανε παρέμβαση. Το Ανατόλια και τους Μακεδόνες Αξιού εκπροσώπησε ο δικηγόρος Χρήστος Γρόλιος που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη ειδικά για την υπόθεση.

1 σχόλιο

  • Comment Link ντροπη Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 09:58 posted by ντροπη

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ?ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Α2 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ 2 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ Α1 ΜΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ