1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-09-2014 21:54

Ο Κάρσον Κλαρκ αντί του Μπόγιαν Γιορντάνοφ στον Ολυμπιακό με έξοδα Μαρινάκη!

Ο Αμερικανός διεθνής διαγώνιος Κάρσον Κλάρκ θα είναι ο νέος διαγώνιος του Ολυμπιακού στη θέση του Μπόγιαν Γιορντάνοφ που οδηγείται στο χειρουργείο ύστερα από ένα τετράμηνο άκαρπης θεραπείας στον ώμο!

Ο Κάρσον Κλάρκ ο οποίος αγωνίζεται στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας. Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τον Ολυμπιακό και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μας μετά από την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Πολωνίας στο οποίο συμμετέχει με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Ο Carson Clark γεννήθηκε στην Καλιφόρνια στις 20.1.1989, έχει ύψος 2.05 και βάρος 93κ.

Είναι στέλεχος της εθνικής ομάδας Ανδρών των ΗΠΑ με την οποία φέτος κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο FIVB World League ενώ το 2012 πήρε το ασημένιο στην ίδια διοργάνωση. To 2012 κατέκτησε επίσης το NORCECA Continental Championship ενώ έχει πάρει και δυο Παναμερικανικά Κύπελλα.

Tα έξοδα ο Μαρινάκης

Έχει διακριθεί στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ και έχει κερδίσει την πρώτη θέση το 2009 και το 2012. Στην Ευρώπη αγωνίστηκε την περίοδο 2012-13 στην γαλλική Μονπελιέ. Το κόστος της μεταγραφής του Αμερικανού διαγώνιο θα καλύψει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Carson Clark θ' αντικαταστήσει τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Ο σπουδαίος Βούλγαρος διαγώνιος δεν κατάφερε μέσα από το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολούθησε από την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 έως σήμερα να ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο του και θα πρέπει να χειρουργηθεί. Ο Ολυμπιακός θα καλύψει εξ' ολοκλήρου τα έξοδα της επέμβασης και αποθεραπείας του Γιορντάνοφ και του εύχεται να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

5 σχόλια

  • Comment Link Montas Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 21:01 posted by Montas

    Συμφωνώ με τον Άλκη. Ο υγιής Γιορντάνοφ είναι πολύ καλύτερος από τον Κλάρκ.
    Ο Γιορντάνοφ έπρεπε να είχε κάνει το χειρουργείο τη χρονιά που πρωτοέπαθε τη ζημιά, όταν ήταν στην ΕΑΠ.
    Θα είχε κάνει μεγαλύτερη καριέρα και δεν θα έχανε ποτέ τη θέση του στην εθνική Βουλγαρίας.

  • Comment Link χριστος Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 17:19 posted by χριστος

    φιλε εγω ολυμπιακος είμαι αλλα δεν συμφωνω ότι θα κανει περιπατο εχουν δυναμωσει πολύ οι ομαδες ολες του όπως ο φοινικας η αεκ ο παοκ ο εθνικος ο παμβοχιακος και γενικα και φετος το πρωταθλημα θα σουπερ ανταγωνιστικο

  • Comment Link Φοινικιανος Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 12:19 posted by Φοινικιανος

    Φοβερός παίχτης και ειναι πολυτέλεια για την ελλαδα...ο ολυμπιακος φετος θα κανει περιπατο.

  • Comment Link marios13 Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 11:10 posted by marios13

    περαστικα στο μπομπι ατιμο πραγμα να προσπαθεις να αποφυγεις το χειρογειο και τελικα να μην το αποφευγεις

  • Comment Link alkis Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 10:39 posted by alkis

    ο καλός Γιορντάνοφ είναι αρκετά καλύτερος από τον Κλαρκ αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην θέση του κλαρκ στην ελλάδα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ