1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-10-2020 23:32

Επιστολή Π.Α.Σ.Α.Π.: «Τροποποίηση της προκήρυξης για να βρουν ομάδα οι παίκτες του Ηρακλή»

Το θέατρο του παραλόγου βιώνουμε κάθε στιγμή στο ελληνικό βόλεϊ. Ο Π.Α.Σ.Α.Π. που πρωτοτάτησε στη διάλυση του Ηρακλή ζητάει με επιστολή του από ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ την τροποποίηση της προκήρυξη της Volley League ανδρών, ώστε να δοθεί σε όλους τους αθλητές του Ηρακλή η δυνατότητα της μεταγραφής τους σε άλλες ομάδες.

Ωραία ακούγεται αλλά όπως ξέρουν και οι πέτρες για να αλλάξει αυτός ο κανομισμός χρειάζεται υπουργική απόφαση. Και ρωτάμε: Ο ΠΑΣΑΠ τι έκανε τόσα χρόνια για να διασφαλίσει αυτά τα ενδεχόμενα, ειδικά μετά την διάλυση του Ηρακλή Χαλκίδας όπου και πάλι είχαμε παρόμοια περίπτωση. Η απάντηση είναι «τίποτα».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ:

Μετά την αδυναμία συμμετοχής της ομάδας του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Volleyleague, ο ΠΑΣΑΠ, με άμεση έγγραφη παρέμβασή του προς την ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ, ζήτησε να υπάρξει τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, ώστε να δοθεί σε όλους τους αθλητές του Ηρακλή η δυνατότητα της μεταγραφής τους σε άλλες ομάδες.

Αναμένουμε οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και της ευθύνης που τους αναλογεί και είμαστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσουν άμεσα και υπεύθυνα.Ο ΠΑΣΑΠ παραμένει σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό των αθλητών, τα συμφέροντα των οποίων θα συνεχίσει να προασπίζει με συνέπεια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ