1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2018 13:37

Ο Φοίνικας μιλάει με Αργεντινό, Πολωνό και με Σάκη Ψάρρα

Μετά την επίσημη δήλωση διάλυσης του ΤΑΑ Εθνικός Πειραιώς από την διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού, ο Σάκης Ψάρρας βγαίνει κι επίσημα στην αγορά για να διαπραγμευτεί το προπονητικό του μέλλον.

Δυστυχώς για τον ίδιο περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή το θαύμα σωτηρίας του Εθνικού αλλά πλέον έμεινε χωρίς ομάδα στα μέσα Ιουλίου όπου οι περισσότερες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν κλείσει.

Μεταξύ αυτών είναι ο Φοίνικας Σύρου. Η νέα διοίκηση του ΤΑΑ Φοίνικας Σύρου είχε μία πρώτη προσέγγιση με τον Ψάρρα αλλά ήδη στον σύλλογο της Σύρου υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με έναν προπονητή από την Αργεντινή και έναν από την Πολωνία.

Ο Ψάρρας μετά το κάζο με τον Εθνικό είναι αποφασισμένος να μην κάνει άλλες εκπτώσεις στην ελληνική αγορά κυρίως για τους αγωνιστικούς στόχους και προοπτικές. Για το λόγο αυτό στρέφει το ενδιαφέρον του και στην αγορά του εξωτερικού. Παρότι έχει χαθεί μεγάλο κομμάτι της μεταγραφικής περιόδου υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού.

Αλλη ομάδα της Volley League που έχει ακόμα «ορφανό» πάγκο είναι ο Ηρακλής Χαλκίδας αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει την στελέχωση του ΤΑΑ και το μπάτζετ της νέας σεζόν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ