1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2018 13:02

Ντροπή: Ο νέος υπεύθυνος βόλεϊ του Εθνικού «ξέχασε» τον Νίκο Νικολινάκο!

Μπορεί σε όλο το επαγγελματικό βόλεϊ και ειδικά στο Δ.Σ. του Εθνικού Πειραιώς να υπάρχει στεναχώρια και πικρία για την αποχώρηση του Νίκου Νικολονάκου από τα κοινά του ΤΑΑ οδηγώντας το στην διάλυση του αλλά ο νέος υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ του πειραϊκού συλλόγου Σπύρος Κουτούβαλης το... τερμάτισε.

 

Σε γραπτή του δήλωση ευχαριστεί τον Σάκη και τον Αργύρη Ψάρρα και τους Δημήτρη Χριστόπουλο, Νίκο Μοεφωνιό, Θωμά Ζάττα, Χάρη Χατζηγρηγορίου και την Γεωργία Αρβανίτη αλλά δεν έγραψε ούτε μία πρόταση για τον Νίκο Νικολινάκο που για μία δεκαετία «έτρεξε» μόνος του το τμήμα χωρίς καμία βοήθεια. Θέλουμε να πιστεύουμε πως έγινε από λάθος ή παράλειψη γιατί διαφορετικά «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις» ο Νικολινάκος θα δικαιωθεί για τα λεγόμενα του ότι πάλευε μόνος του και δεν είχε καμία βοήθεια.

Η γραπτή δήλωση που μοίρασε σε ΜΜΕ της προτίμησης του ο κύριος Σπύρος Κουτούβαλης:

«Μετά και την οριστική απόφαση του Εθνικού ΟΦΠΦ να μην πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Volley League, ως νέος εκπρόσωπος πετοσφαίρισης του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Εθνικού, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια, εγώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλου του Εθνικού, τον βασικό συντελεστή της παραμονής της ομάδας μας στην Volley League που αποτελεί τεράστια επιτυχία, έναν εξαιρετικό επαγγελματία, άνθρωπο και χαρακτήρα, τον προπονητή Σάκη Ψάρρα και τον αδελφό του, βοηθό προπονητή Αργύρη Ψάρρα, για την υπομονή που έδειξαν και την πίστη που είχαν μέχρι τώρα, ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να καταφέρει έστω και στις καθυστερήσεις να κατέβει στην Volley League. Ίσως ήταν και οι μοναδικοί που το πίστευαν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Θα ήταν παράλειψη του Εθνικού και δική μου να μην ευχαριστήσω από καρδιάς και το τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας που αποτελείται από: τον team manager Δημήτρη Χριστόπουλο, την στατιστικολόγο Γεωργία Αρβανίτη, τον φροντιστή Νίκο Μοεφωνιό, τον γυμναστή Θωμά Ζάττα, τον φυσιοθεραπευτή Χάρη Χατζηγρηγορίου, οι οποίοι είναι και προσωπικοί μου φίλοι.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και μακάρι στο μέλλον να ξανά συνεργαστούμε. Είναι πολύ σημαντικό για τον Εθνικό και για μένα προσωπικά να συνεργάζομαι με τόσο θετικούς ανθρώπους όσο είναι οι παραπάνω συντελεστές της περσινής επιτυχίας της ομάδας μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ