1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-01-2018 17:41

Ο Κουμεντάκης και το... μπούλινγκ του Δεληκώστα

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ, Ραφαήλ Κουμεντάκης, μετά την απόδοσή του στο ντέρμπι με τον Παμβοχαϊκόείπε για την διάκρισή του:
«Αφιερώνω το έπαθλο στην ομάδα μου, στους συμπαίκτες μου, στην οικογένεια μου και στον κόσμο του ΠΑΟΚ που με υποδέχτηκε πολύ ενθουσιασμό. Είχα πολύ καλή προσαρμογή και δικαιώθηκα για την επιλογή μου. Επέλεξα να γυρίσω στην Ελλάδα γιατί ο ΠΑΟΚ είχε ελκυστικούς στόχους που μου ταίριαζαν και μου προκάλεσαν μεγάλο ενδιαφέρον. Το άριστο κλίμα είναι το πιο δυνατό σημείο της ομάδας και πάνω εκεί φτιάχονται όλα τα υπόλοιπα. Η ομάδα σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς και με τη δουλειά θα δείξει και την ποιότητα και την ομοιογένεια».

Ο Κουμεντάκης αναφέρθηκε και στον προπονητή του Παμβοχαϊκού Κώστα Δεληκώστα: «Ισως να μην ήταν τυχαίο που αναδείχτηκα MVP σε αυτόν τον αγώνα. Ο Δεληκώστας ήταν ο άνθρωπος που με έπεισε να αφήσω το μπάσκετ και να ασχοληθώ με το βόλεϊ. Με έμαθε να παίζω βόλεϊ. Μετά και ο Δημητριάδης με τον Μουστακίδη με βοήθησαν πολύ. Ο Δεληκώστας γνωρίζει πολύ καλά τεχνικά τα τεχνικά στοιχεία κάθε αθλητή και το τι πρέπει να κάνουν για να βελτιωθούν. Ηταν αυτός που με βοήθησε να πάω στην Ιταλία και αργότερα στην Πολωνία. Βέβαια πριν τον μεταξύ μας αγώνα μου έκανε... μπούλινγκ για να με φοβήσει αλλά όπως αποδείχτηκε τα κόλπα του δεν απέδωσαν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ