Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
27-10-2017 21:37

Τηλεοπτικό ντέρμπι στη πρεμιέρα

Μετά από 27 χρόνια ο ΟΦΠΦ Εθνικός Πειραιώς επιστρέφει στην κορυφαία Εθνική κατηγορία βόλεϊ ανδρών και θα αναμετρηθεί με την Παναχαϊκή σε μία ιστορική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γυμναστήριο του Εσπέρου Καλλιθέας και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την τηλεόραση της ΕΡΤ2 (1η αγωνιστική, 28/10, 17.00, ΕΡΤ2, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Φραγκάκης).
Ο στόχος των δύο ομάδων είναι κοινό και δεν είναι άλλος από την παραμονή, ενώ αυτή η αναμέτρηση θα είναι και η πρώτη στην ιστορία των δύο συλλόγων σε επίπεδο βόλεϊ ανδρών καθώς δεν είχαν συναντηθεί ούτε στην Α2 ανδρών.

Ο Εθνικός με προπονητή τον Σάκη Ψάρρα ανέβηκε αήττητος στην Volley League «Πάμε Στοίχημα» και μετά τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις έφτιαξε ένα αξιόμαχο ρόστερ. Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή.

Ψάρρας: «Το άγχος του πρωτάρη»

Ο προπονητής του Εθνικού Πειραιώς Σάκης Ψάρρας είπε: «Ξεκινάμε το ταξίδι μας με μία ομάδα που έχει τους ίδιούς στόχους με μας. Υπάρχει άγχος στους πρωτάρηδες και ειδικά σε μία ομάδα που κάνει ντεμπούτο στην έδρα της και σε τηλεοπτικό αγώνα. Θέλουμε να δείξουμε την δουλειά μας και να κάνουμε ένα επιτυχημένο ξεκίνημα».

Η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 έκανε αγώνα δρόμου για να κλείσει πολλά μέτωπα και τα κατάφερε. Για αυτό άλλωστε και ο προπονητής της Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε πως «για μας αρχίζει τώρα ο Β΄γύρος του πρωταθλήματος». Η Παναχαϊκή θέλει να συνεχίσει το σερί των συμμετοχών της στην Volley League και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να πάρει νίκες με τις ομάδες που έχουν ίδιους στόχους.


Παπαδόπουλος: «Εχουμε μάθει στα δύσκολα»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: «Ο αντίπαλος μας είναι φρέσκια ομάδα, με μεγάλο ενθουσιασμό για την άνοδο της. Θέλει να δείξει καλό πρόσωπο στην κατηγορία. Εμείς έχουμε μάθει στα δύσκολα και είναι ευκαιρία να το δείξουμε άλλη μία φορά».