Εκτυπώστε τη σελίδα
04-03-2021 02:12

«Πρώτα το βόλεϊ» για την υποψήφια και μέλος του ΔΣ της Ε.Ο.ΠΕ. Έφη Χρόνη-Έρωτα

Την υποψηφιότητά της στις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ. με την παράταξη του Γιώργου Καραμπέτσου «Πρώτα το βολεϊ», ανακοίνωσε το νυν μέλος του διοικητικού συμβουλίου, πρώην αθλήτρια, και γενικός αρχηγός των Βριλησσίων, Έφη Χρόνη-Έρωτα.

Για την υποψηφιότητα της η κ. Έρωτα επισημαίνει:

«Εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιούμαι στον χώρο του βόλεϊ, πρώτα ως αθλήτρια με πολλαπλές διακρίσεις - δύο πρωταθλήματα και μία τρίτη θέση καθώς και με πολλές συμμετοχές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες. Μετέπειτα από την θέση του παράγοντα ως μέλος Διοίκησης και Γενικός αρχηγός του Φ. Ο. Βριλησσίων.

Γνωρίζω πολύ καλά πλέον τα προβλήματα του αθλήματος έχοντας περάσει κι από τις δύο αυτές θέσεις του αθλητή και του παράγοντα.Τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια - τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι - που κάνει η Ομοσπονδία να επαναφέρει το άθλημα του βόλεϊ στη θέση που του αξίζει στην Ελλάδα.

Τα θεμέλια έχουν τεθεί και με υπομονή, επιμονή και πείσμα οι στόχοι μας μπορούν να επιτευχθούν.Ο συνδυασμός «Πρώτα το Βόλεϊ» που είμαι υποψήφια με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμπέτσο, είναι η εγγύηση για την επίτευξη των στόχων αυτών».