1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2013 00:13

Ο Οδυσσέας 3-2 τα Χανιά στο σούπερ ντέρμπι με πρωταγωνιστή Δελιπρίμη

Ο Οδυσσέας Αμαρουσίου νίκησε τον ΣΦΠ Χανίων 3-2 σετ στο μεγάλο ντέρμπι του Α΄ομίλου για το πρωτάθλημα Α2 ανδρών που έγινε στο γυμναστήριο του ΔΑΙΣ στα Βριλήσσια παρουσία πολλών προπονητών, αθλητών και φίλων του βόλεϊ με μεγάλο πρωταγωνιστή το Νίκο Δελιπρίμη που στο τέλος του αγώνα έτρεξε να αγκαλιάσει τη μητέρα του.

Ο Οδυσσέας κράτησε το αήττητο του μετά από 5 αγώνες και ισοβαθμεί στη 2η θέση της βαθμολογίας με Αργυρούπολη, Κύζικο, ενώ τα Χανιά γεύτηκαν την πρώτη τους ήττα κι έμειναν στην πρώτη θέση αλλά με 6 αγώνες.

Η αναμέτρηση ήταν αποθέωση του βόλεϊ με πολλές εναλλαγές στο σκορ αλλά και συναισθηματική φόρτιση λόγω της απώλειας του Γιάννη Δελιπρίμη πριν μία εβδομάδα, πατέρα του Νίκου Δελιπρίμη που μαζί με τον Γεωργά ήταν οι κορυφαίοι παίκτες του Οδυσσέα.

Στο φινάλε του αγώνα ο Δελιπρίμης ανέβηκε στην κερκίδα και έτρεξε να αγκαλιάσει τη μητέρα του προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όσους βρέθηκαν στο γυμναστήριο και ανταπέδωσαν με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα συμπαράστασης αλλά και αναγνώρισης στην δοκιμαζόμενη οικογένεια που έχει και τα δύο παιδιά της στο βόλεϊ (ο Μανώλης παίζει πασαδόρος στο παιδικό και εφηβικό του Ολυμπιακού).

Μπλοκ και σερβίς

Αγωνιστικά, ο Οδυσσέας κατάφερε να αξιοποιήσει το μπλοκ του και τα Χανιά το σερβίς τους με πρωταγωνιστές τους Φίνο, Ωρολογά.

Η αναμέτρηση είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ και ήταν φανερό πως και οι δύο ομάδες ήταν επηρεασμένες από τη δύσκολη εβδομάδα που προηγήθηκε. Ο Οδυσσέας λόγω των γεγονότων για την απώλεια του Γιάννη Δελιπρίμη και τα Χανιά από το άλλο ντέρμπι που είχαν με τον Κύζικο την περασμένη Τετάρτη στην Κρήτη.

Ο Οδυσσέας προηγήθηκε 2-0 σετ, τα Χανιά ισοφάρισαν και προηγήθηκαν με 12-10 στο 5ο σετ αλλά τα σερβίς του Κόντου δημιούργησαν προϋποθέσεις για σερί 3-0 σετ εκ μέρους των γηπεδούχων που γύρισαν το σκορ και πήραν τη νίκη διατηρώντας παράλληλα το αήττητο στον βαθμολογικό πίνακα.

Αφιερωμένη στο Νίκο

Ο προπονητής του Οδυσσέα Γιάννης Φάκας και οι παίκτες του αφιέρωσαν τη νίκη της ομάδας τους στον συμπαίκτη τους Νίκο Δελιπρίμη.

Διαιτητές: Μενεσλής, Μαρκάτης.

Τα σετ: 3-2 (25-21, 25-23, 18-25, 22-25, 15-13)
 
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Φάκας): Δανιας, Πεπόνης, Παπαδόπουλος, Σασάτη, Δεληπρίμης, Γεωργάς / Κοτζαμπάσης (λ), Κόντος, Κωνσταντινίδης, Κουμανταρέας, Σταθάκης, Ανδριτσάκης (λ)

ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ (Τσιακμάκης): Πλίκας, Φίνος, Κόκκινος, Ωρολογάς, Γκιρτζίκης, Καλογεράκης/ Χαραλαμπίδης (λ), Μιχελάκης, Μπουρμπάκης, Γλυνιαδάκης, Μποτζολάκης.
 
*Τον αγώνα παρακολούθησαν ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας και αρκετοί παίκτες της «Ένωσης», ο προπονητής της Κύζικου Τάσος Κουμπλής και παράγοντες της Νέας Περάμου αλλά και πολλοί προπονητές και αθλητές ομάδων Α1 και Α2 ανδρών.
 
 
Αποτελέσματα, Βαθμολογία, Πρόγραμαμ: ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ