1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-02-2022 20:57

Για το γόητρο ο ΟΦΗ υποδέχεται το Μίλωνα που καίγεται για βαθμούς

Ο Ο.Φ.Η. θα υποδεχτεί τον Μίλωνα με τις δύο ομάδες να επιθυμούν μία καλή εμφάνιση και τους φιλοξενούμενους να καίγονται περισσότερο για τη συγκομιδή βαθμών. (14η αγωνιστική, Βαρδινογιάνειο Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης, 19/2, 20:00, Live Streaming ESAP T.V., Διαιτητές: Κουτσούλας, Τραχαλάκη).

Ο Ο.Φ.Η. ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θέλει να κάνει μία καλή εμφάνιση για να φορμαριστεί ενόψει και των αγώνων πλέι άουτ με τον Φίλιππο Βέροιας. Σε ισοβαθμία στους 6 βαθμούς με τον Φίλιππο ο ΟΦΗ έχει το πλεονέκτημα καλύτερων πόντων στους μεταξύ τους αγώνες επομένως δεν θα αλλάξει κάτι στην τελική κατάταξη. Αντίθετα, ο Μίλων με τρίποντο και ήττα της Κηφισιάς από τον Φοίνικας θα περάσει πάνω στο νήμα στην 5η θέση της κανονικής περιόδου και θα μπει με μικρό πλεονέκτημα ενός βαθμού επί της Κηφισιάς στη Β΄φάση.

Ο κεντρικός του ΟΦΗ Παρασκευάς Τσέλιος, με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας  «έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με το Μίλωνα. Είναι το τελευταίο της κανονικής διάρκειας της αγωνιστικής περιόδου. Θέλουμε να δώσουμε το 100% που μπορούμε. Θέλουμε τη νίκη και δεν έχει σημασία που δεν υπάρχει βαθμολογική σημασία στο παιχνίδι. Κύριος στόχος μας είναι τα πλέι-άουτ και το Κύπελλο. Στο Κύπελλο παίζουμε με τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με μια καλή ομάδα της PreLeague. Θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στον δεύτερο γύρο».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, ανέφερε με τη σειρά του, ότι «παίζουμε με το Μίλωνα και θέλουμε να κερδίσουμε. Είμαστε σε ανοδική πορεία. Για δυο σετ παίξαμε πολύ καλά με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε στα πλέι-άουτ με τη Βέροια και αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Βέβαια στο μυαλό μας είναι και το παιχνίδι με τη Σκύδρα, την επόμενη Τετάρτη, για το Κύπελλο. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός και θέλουμε να κερδίσουμε τη Σκύδρα και να προχωρήσουμε. Είναι πολύ καλή ομάδα. Εχει ρόστερ Α1, με παίκτες που έπαιζαν πέρσι στην μεγάλη κατηγορία. Εμείς θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Ο Μίλων μετά από μία δύσκολη περίοδο όπου ο κορονοϊός ταλαιπώρησε πολλούς αθλητές έχει βρει και πάλι το ρυθμό του με σκοπό να μπει όσο το δυνατόν πιο δυνατά στη Β΄φάση.

Ο τεχνικός του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: "Θέλουμε να παίξουμε ελεύθερα και να κυνηγήσουμε το τρίποντο με σκοπό να πλασαριστούμε στην 5η θέση στην κανονική περίοδο. Η ομάδα συνέρχεται σταδιακά. Αφήσαμε πίσω τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και πάμε στην Κρήτη για τη νίκη".

Volley League 2021-22

14η αγωνιστική αγωνιστική Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Αγίου Θωμά Μαρούσι 20.00 (sdna.gr): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεωργιάδης Εμ., Παρατηρητής: Πέρρος, Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρονικίδης, Παρατηρητής Challenge: Βουδούρης, Επόπτες: Κατερλή, Τόλιος, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Βαρδινογιάνειο Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης 20.00 (Live Streaming ESAP T.V.): Ο.Φ.Η. - ΑΟΝΣ Μίλων

Διαιτητές: Κουτσούλας, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κόκκας, Κουνδουράκη, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

«Δ. Βικέλας» Βέροιας 20.00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - ΠΑΟΚ

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Κουτσής, Παρατηρητής: Θεμελής, Επόπτες: Πλιάχα, Σαρακινίδης, Γραμματεία: Συρομάχου.

Ζηρίνειο Κηφισιάς 20.00 (ΕΡΤ-3): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Μουλά Λ., Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Ιωάννου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ