1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2021 00:40

Κραυγή αγωνίας απο τον Κώστα Προύσαλης: «Δεν ξέρουμε εάν θα υπάρχει ομάδα από την Κυριακή»

Δραματικές δηλώσεις για το μέλλον του Φίλιππου και τα οικονομικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν, έκανε ο πολύπειρος διεθνής πασαδόρος και αρχηγός της ομάδας της Βέροιας, Κώστας Προύσαλης, ο οποίος είπε στην κάμερα της ΕΡΤ3 μετα τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον Μίλωνα:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά του Μίλωνα. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν καλύτεροι από τον Φίλιππο και πήραν δίκαια την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Φίλιππο εφέτος. Εχουμε μείνει μόνοι μας. Δεν υπάρχει βοήθεια. Είμαστε αρκετά πίσω. Καταλαβαίνεται τι εννοώ... Δεν ξέρουμε εάν θα υπάρχει ομάδα από την Κυριακή και μετά. Καλώ έστω και την ύστατη στιγμή τον κόσμο της Ημαθίας, τους τοπικούς άρχοντες, το δήμαρχο, την Περιφέρεια και όλους τους παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν όπως μπορούν αυτή την ομάδα.

Εάν περάσουμε τώρα τις δυσκολίες και αυτή την τρικυμία μετά θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Είναι κρίμα ομάδα μία από την Περιφέρεια να μην έχει μία μικρή βοήθεια για να σταθεί στην επαγγελματική κατηγορία.»

Ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας Σωκράτης Τζουμάκας τ;oνισε:: « Στο 1ο και 2ο σετ σταθήκαμε καλά και από κει και πέρα ήρθε η κατάρρευση. Ο αντίπαλος έπαιξε καλά, μας πίεσε, χάσαμε την συγκέντρωσή μας, δεν μας πήγε τίποτα καλά και ήρθε το τείκό αποτέλεσμα. Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι φωτιά με τον ΟΦΗ, όπου εκεί θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στη χρονιά»

Ο ακραίος του Μίλωνα Σπύρος Χανδρινός είπε στην κάμερα της ΕΡΤ3: "Με τον Φίλιππο δώσαμε τρία σκληρά ματς, δύο για το Λιγκ Καπ και ένα για το πρωτάθλημα και κάναμε ισάριθμες νίκες. Ο Φίλιππος ήταν φιναλίστ του τελικού του Λιγκ Καπ. Παίξαμε αρκετά καλά και συγκεντρωμένα. Τώρα έχουμε ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό. Πάμε να παίξουμε ελεύθερα και να πάρουμε το καλύτερο. Στόχος μας είναι να διακριθούμε και στο πρωτάθλημα".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ