1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2023 19:40

Πρεμιέρα στα τουρνουά MASTERS με το THESSALONIKI GRAND SLAM (15-18/06)

Είκοσι εννέα κεράκια σβήνουν φέτος τα τουρνουά μπιτς βόλεϊ που διοργανώνονται υπό την σκεπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και το σιρκουί του 2023 ξεκινάει από την πλατεία Αριστοτέλους με το THESSALONIKI GRAND SLAM το διάστημα 15-18 Ιουνίου.

Η πρεμιέρα των φετινών τουρνουά MASTERS περιλαμβάνει και επίσημο τουρνουά Juniors που θα διεξαχθεί παράλληλα με αυτό των ανδρών και γυναικών. Οι αγώνες των Juniors θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Avant Garde στην Καρδία Θεσσαλονίκης και η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους.

Είναι η 10η χρονιά που το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει τη μεγάλη φιέστα του ελληνικού μπιτς βόλεϊ αλλά και τις παράλληλες αγωνιστικές και εορταστικές δράσεις για τους αθλητές, τις αθλήτριες και το φίλαθλο κοινό. Δίπλα στον Λευκό Πύργο έγιναν τα τουρνουά του 1999, του 2000, του 2001, του 2002, του 2003 ενώ το 2012, το 2018, το 2019 και το 2022 οι αγώνες έγιναν στην πλατεία Αριστοτέλους.

Τα δύο ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που θα στηθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είναι με όλες τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές, η αγωνιστική άμμος θα τοποθετηθεί στο πλακόστρωτο της πλατείας Αριστοτέλους, ενώ θα κατασκευαστούν εξέδρες με χώρους για τους θεατές, τους επισήμους και για τους δημοσιογράφους.

Οι τελικοί σε άνδρες και γυναίκες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Το THESSALONIKI GRAND SLAM γίνεται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον σύλλογο ΑΕΝ Αγ. Τριάδος, ενώ έχει και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ένωσης Πετοσφαίρισης Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΕΠΕΣΘ).

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 14.00 και γίνονται απευθείας στην Ε.Ο.ΠΕ.. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους κανονισμούς διοργάνωσης ΕΔΩ.

Επίσημοι χορηγοί του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ MASTERS 2023 είναι η Lipton Ice Tea και η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Befon.

Επίσημοι υποστηρικτές είναι η εταιρεία Bolton Hellas με το προϊόν τους Borotalco, το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και η GALA.

Χορηγός του THESSALONIKI GRAND SLAM θα είναι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία δημητριακών Bona Vita.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ