1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-12-2018 12:51

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος στον Α.Ο.Κέρκης

Λίγες ημέρες μετά την παραίτηση του από τον ΔΑΣ Δραπετσώνας για οικονομικούς λόγους ο Αντώνης Παπαδόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Α.Σ.Κέρκης.

Η ομάδα της Σάμου που είναι από τις μεγάλες εκπλήξεις στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών κάνει προπονήσεις στην Αθήνα και δίνει αγώνες στο νησί. Αρχικός στόχος είχε τεθεί η παραμονή αλλά η πορεία της ομάδας αποδεικνύει πως μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι τέλους όσον αφορά την υπόθεση της ανόδου. Η ανακοίνωση για την πρόσληψη του Παπαδόπουλου:

Η ομάδα του Α.Σ. Κέρκη ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Αντώνη Παπαδόπουλο, καθώς και με τους συνεργάτες του Αλεξ Μεσάλα (βοηθό προπονητή), Μένιο Φραγκιαδακη (Στατιστικολογο) και Ανδρεα Μανιατακη (φυσιοθεραπευτή) .

Ο κύριος Παπαδόπουλος έχει πλούσια εμπειρία στην προπονητική καθώς έχει εργαστεί με μεγάλη επιτυχία μέχρι τώρα σε ομάδες της Α2 όπως Δραπετσώνα ,Α.Ο. Μαρκοπούλου , ΑΕΚ , Εθνικός Πειραιά καθώς και στην πρώτη εθνική κατηγορία πάλι με την ομάδα της ΑΕΚ ,του Φοίνικα Σύρου και του Παμβοχαικού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ