1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2018 18:21

Δεν πάει Σάμο η Παναχαϊκή και θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ το μεσημέρι της Παρασκευής, η αναμέτρηση του Κέρκη με την Παναχαϊκή για την 8η αγωνιστική του Α2 υποομίλου της Α2 Ανδρών δεν θα διεξαχθεί, λόγω των πατρινών που δεν θα μεταβούν στο νησί του Βορειανατολικού Αιγαίου.

Μετά από αυτό, η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 μηδενίζεται στον παραπάνω αγώνα, ο οποίος κατοχυρώνεται με 3-0 σετ και 75-0 πόντους υπέρ του ΑΣ Κέρκη. Μάλιστα, η ομάδα της Πάτρας πρέπει και θα αποβληθεί από τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τις επόμενες μέρες, η Ομοσπονδία θα ανακοινώσει την αποχώρησή της.

H Παναχαϊκή εξέδωσε με τη σειρά της ανακοίνωση και αναφέρει:

«Η ομάδα μας λόγω τραυματισμών αλλά και λόγω εκτάκτων επαγγελματικών υποχρεώσεων παικτών δεν κατάφερε να συμπληρώσει αποστολή για να ταξιδέψει στη Σάμο και ως εκ τούτου, σύμφωνα με τους κανονισμούς και την προκήρυξη, αναγκαζόμαστε σε αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Είχαμε φροντίσει να τακτοποιήσουμε ότι ήταν απαραίτητο για την μετάβαση της ομάδας στη Σάμο και την επιστροφή της όμως παρά τις προσπάθειες μας, δεν κατέστη δυνατό να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός αποστολής».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ