1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2018 13:56

Συγκινητικό μήνυμα Σαμπάνη: «Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ και σας αγαπώ»

Από το κρεββάτι του πόνου και πριν καλά καλά συνέλθει από τη νάρκωση ύστερ από την εγχείρηση στον αχίλλειο

η Αρτεμις Σαμπάνη ευχαρίστησε μέσω του λογαριασμού της στο facebook όσους της συμπαραστέκονται στην περιπέτεια της και ιδιαίτερα τις συμπαίκτριες της, τον προπονητή της και την διοίκηση του ΑΟΝΣ Μίλων. Διαβάστε τι έγραψε:

Σας Ευχαριστω ολους τόσο πολυ μεσα απο την καρδιά μου για την τόσο μεγάλη αγάπη κ αγκαλιά που εχω δεχτει απο την ομαδα αυτη και οταν λεω ομαδα εννοω τις συμπαίκτριες μου, τον προπονητή μου την διοίκηση ολη τους προπονητές άλλων τμημάτων που ειναι δίπλα μου με ολους τους τρόπους! Με συγκινείται πραγματικά που έχετε τόση μεγάλη αγκαλιά ????... Ειμαι πολυ τυχερή που ανήκω σε αυτο το ιστορικό σωματείο σε αυτη την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!Κοριτσαρες μου συνεχίστε δυνατά το τοσο ομορφο ταξιδι που ξεκινήσαμε μαζι....Σας αγαπω πολυ και λυπάμαι για την αναστάτωση που προκάλεσα άθελα μου!! Θελω να είστε δυνατές και να μου αφιερώνετε τις επόμενες νίκες και γω θα ειμαι δίπλα σας μολις μου το επιτρέψει η κατάσταση μου!????????????????????????????????????

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ