1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2013 20:12

Με αντιπάλους τη Νόλικο και τους τραυματισμούς ο Ολυμπιακός

Με προβλήματα τραυματισμών ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στο Βέλγιο και στο Μαασέικ, για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με την Νόλικο για την 4η αγωνιστική του Β ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με βασικό πασαδόρο τον Θάνο Μαρούλη με εναλλακτική λύση τον Μενέλαο Κοκκινάκη, καθώς ο Βασίλης Κουρνέτας έχει πάθει θλάση στον προσαγωγό από τον αγώνα της Παρασκευής για το πρωτάθλημα με τον Παμβοχαϊκό και παρά τις προσπάθειες του Έλληνα πασαδόρου αλλά και του ιατρικού επιτελείου, θα χρησιμοποιηθεί μόνο σε περίπτωση ανάγκης από τον Δημήτρη Καζάζη.

Η αναμέτρηση θα γίνει την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 21.30 στο παλάτι «Λότο Ντομ» του Μαασέικ με τηλεοπτική μετάδοση από τον OTE και διαιτητές τον Ούγγρο Λάζλο Άντλερ και τον Γερμανό Βόλκερ Σίμεντς. Ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων (για την 3η αγωνιστική) που έγινε στο Ρέντη επικράτησε με 3-1 σετ».

Οι σκέψεις του Καζάζη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης προσπαθεί να βρει όλα τα πιθανά σχήματα και τις εναλλακτικές λύσεις για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα η βελγική ομάδα «Θα κάνουμε ανάλυση βάση του τελευταίου παιχνιδιού τους, αλλά και του μεταξύ μας που έγινε στου Ρέντη. Είδα ότι στα τελευταία ματς δεν παίζουν οι ξένοι τους. Ο αμερικανός ακραίος ήταν στο Γκραντ Τσάμπιονς Λιγκ και χρησιμοποιείται ο Χόχο, ενώ δεν υπάρχει και ο Μαν που χειρουργήθηκε και παίζει ο Λε Κατ».

«Θέλω να βοηθήσω, θα δουμε τελευταία στιγμή αν είναι εφικτό»
 
Ο δεύτερος τραυματίας του Ολυμπιακού, ο Μίλαν Γιούρισιτς που επίσης τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό (ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο) έχει περισσότερες ελπίδες να αγωνιστεί και ο ίδιος είπε: «Θα δοκιμάσω το πόδι μου στις προπονήσεις που θα κάνω στο Βέλγιο και θα δούμε την τελευταία στιγμή πόσο εφικτό είναι να αγωνισθώ. Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα μου σε αυτό το κρίσιμο ματς».
 
Κοκκινάκης:«Είμαι έτοιμος αν χρειαστεί»
 
Ο Μενέλαος Κοκκινάκης που είναι έτοιμος να προσφέρει υπηρεσίες ως ακραίος αλλά και ως πασαδόρος δήλωσε: «Είμαι έτοιμος αν χρειασθεί, αν και την τελευταία φορά που έπαιξα πασαδόρος ήταν σε έναν αγώνα επί Γκουλινέλι. Μακάρι να μη χρειασθεί να παίξω πασαδόρος και να κυλήσουν όλα καλά για την ομάδα μου»
 
 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ