1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-04-2018 18:17

Πανηγυρική επιστροφή της ΑΕΚ στη Volleyleague

Μετά από τρία χρόνια απουσίας η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επέστρεψε και πάλι στην Α1. Η εξαιρετική φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε ιδανικά για την Ένωση η οποία νίκησε στον μεγάλο τελικό των μπαράζ τον Απόλλωνα με 3-0 σετ, στο κλειστό της Ριζούπολης, και πανηγύρισε την επιστροφή της στην Volleyleague

Οι "κιτρινόμαυροι" πήραν το εισιτήριο για τη Volley League Ανδρών αήττητοι σε όλο το πρωτάθλημα. Μοναδική ήττα της Ένωσης στο Κύπελλο με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο κλειστό της Ριζούπολης από φίλους και των δύο ομάδων, η ΑΕΚ μπήκε με μεγαλύτερη συγκέντρωση στο γήπεδο, εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία των αθλητών του και πήρε τη νίκη.

Τα σετ: 0-3 (17-25, 21-25, 14-25)

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Κουμπλής): Σαμαντάς, Δανιάς, Μπαρμπούνης, Φραγκιαδάκης, Σαμπάνης, Κατσακούλας / Βελούδης (λ), Ποντικίδης, Παύλου, Μελιγγιώτης.

ΑΕΚ (Νεόφυτος): Κρέτσης, Λάππας, Μαυραγάνης, Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Κανέλλος / Αχιλλεόπουλος (λ), Ανάγνου, Μάρκου, Δραβόπουλος, Κουλοχέρης. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ