1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2017 15:57

Η αποβολή του Κουμπλή από τον Μάλφα

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Τάσος Κουμπλής αποβλήθηκε από το γήπεδο, κατά τη διάρκεια του αγώνα Aπόλλων -Εθνικός Πειραιά 0-3 από τον διαιτητή Χρήστο Μάλφα.


Ο Κολωνιώτης τεχνικός διαμαρτυρήθηκε για μια διπλή μπαλιά που σφύριξε ο διαιτητής, αρχικά δέχθηκε κίτρινη κάρτα, μετά κόκκινη κίτρινη και στη συνέχεια αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο.

Όπως μάλιστα είπε: "Πρώτη φορά αποβάλλομαι. Πρέπει η Διεθνής Ομοσπονδία να αναθεωρήσει κάποια πράγματα των κανονισμών. Δεν μπορεί να δείχνει ελαστικότητα στην πρώτη μπαλιά και να αφήνει τον κάθε διαιτητή να σφυρίζει υποκειμενικά διπλή μπαλιά σε πασαδόρο. Μας έδωσε τουλάχιστον τέσσερις διπλές μπαλιές, κάτι που είναι εξοργιστικό"

Ο Μάλφας έλεγε σε φιλική παρά ότι δεν ήθελε να τον αποβάλει, του ζήτησε να φύγει από τον πάγκο, ήταν όμως εριστικός, μίλησε ειρωνικά και αναγκάσθηκε να τον βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Απόλλων εξάλλου είχε πασαδόρο τον Χατζηκάλφα που είναι λίμπερο και παρότι έχει καλά δάκτυλα, έκανε παραβάσεις.

Να σημειωθεί ότι ο Απόλλων για διάφορους λόγους δεν έχει στη διάθεση του τους δυο πασαδόρους που ξεκίνησαν τη χρονιά και ο Κουμπλής ανέθεσε αυτό το ρόλο στο λίμπερο του Άρη Χατζηκάλφα.

Η ομάδα του Τάσου Κουμπλή παρότι ξεκίνησε με -3 βαθμούς, έχει ένα αγώνα λιγότερο, κι αν κερδίσει τα ματς με Πανιώνιο και Μυτιλήνη θα τερματίσει δεύτερος και θα παίξει στα μπαράζ, ενώ ο κύριος αντίπαλος του η Δραπετσώνα παίζει με τον Εθνικό Πειραιά που έχει χάσει μόνο ένα σετ σε όλο το πρωτάθλημα.

12 σχόλια

  • Comment Link @Fidelio ό τέλειος Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 15:48 posted by @Fidelio ό τέλειος

    @Fidelio μέ τά 100 σού ψευδόνυμα ή προπαγάνδα σού γιά άλλη μία φορά στό site καί εκτός εναντίον τού ‘Γλόμπου’ όπως λές έχει καταντήσει αηδία. Όσο κί άν τόν μισείς δέ στέκουν όσα μάς γράφεις είναι ό πρώτος πού θά θέλε νά εξαφανιστεί αυτό τό θέμα.χαζός είναι? Πού γράφει εδώ μέσα τό παραμικρό καλό γί αυτόν? Θά μάς τρελάνεις. Σού βγάζει το μάτι? Φτάστον άν μπορείς.
    Καί δέν είναι μόνο γί αυτόν τό σχόλιο μού.
    Γιατί έχετε καταντήσει σιχαμένοι οί περισσότεροι στό συνάφι μάς πού τό μόνο πού είστε ικανοί νά κάνετε είναι νά κάθεστε παντού νά θάβετε κάποιον άλλο γιατί δέν μπορείτε εσείς να γίνετε καλύτεροι από τήν ανυπαρξία σάς.
    Αυτός είναι καραφλός άλλος είναι εύσωμος άλλη είναι άσχημη. Εσείς όλοι τέλοιοι
    Κάποια πράγματα στή φύση δέν αλλάζουν έτσι
    Εσύ συγκεκριμένα μπορείς νά φτιάξεις τήν φράντζα σού καί νά συνεχίσεις νά γλύφεις όπως ξέρεις γιά νά πάρεις τό κοκαλάκι πού σού δίνουνε.
    Μέ αγάπη

  • Comment Link Fidelio Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017 23:05 posted by Fidelio

    Μαλφα σταμάτα να στέλνεις φτάνει κανείς άλλος δεν ασχολείται μόνο εσύ..έλεος καρφώνεσαι δεν καταλαβαίνεις ;;;;;

  • Comment Link ο κουμπλής μας τρολάρει Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 17:46 posted by ο κουμπλής μας τρολάρει

    Να γειάσουν τα χεράκια σου ρε Μάλφα γιατί μας τρολάρει ο Κουμπλής με αυτά που λέει εδώ .Ήμουν μπροστά εγώ ο ίδιος σε δυο αποβολές του που τον έστειλαν σπίτι του.Κι επειδή για τις γυναίκες του Απόλλωνα έψαχνα και τοδα τυχαία λέω μην τρελάθηκα και το έψαξα και δεν μπορώ να μην γράψω αυτά που πανε. Ο μετρ της ειρωνίας έχει αποβληθεί δεκάδες φορές.Εγώ προτείνω η Διεθνής Ομοσπονδία να αλλάξει το άθλημα στους παλιούς κανόνες γιατί δεν αρέσει στον κοουτς και είναι κρίμα.Μην τρολάρεις άλλο κοουτς φτάνει.Αρκετές ομάδες κατάστρεψες πάρκαρε τώρα

  • Comment Link πώς είπατε Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 22:22 posted by πώς είπατε

    τρομερή φιέστα κύριε κουμπλή άντε γειααααααα

  • Comment Link Γλομπος καμμενος Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 20:34 posted by Γλομπος καμμενος

    Οπου κ να πας ο Γλομπος κ ο ΜΕΓΑΣ μπροστα σου!!!!
    Σφυρανε για δε σφυρανε τους τρως στη μαπα.
    Καμμενη ζωη εντελως βολει.....
    Παγαινε να κανεις Πασχα σε κανα γηπεδο Γλομπε......

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ