1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2013 19:50

Xατζηπαναγιώτου: «Προτίμησαν τους προβληματικούς, από τους υγιείς»

Αξιολογείστε το άρθρο
(7 votes)
Ο εκπρόσωπος της Ορεστιάδας στην ΕΟΠΕ, Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου δήλωσε:
«Λυπάμαι ειλικρινά για την απόφαση της ΕΣΑΠ, που δεν αντικατέστησε τον Ηρακλή με την Ορεστιάδα. Η ΕΣΑΠ που κόπτεται για την ανάπτυξη, πέταξε τη μάσκα και απέδειξε ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου η ανάπτυξη και τα υγιή σωματεία που στέλνουν αθλητές στις εθνικές ομάδες. Αντ αυτού προτίμησαν μια προβληματική ομάδα, για λόγους που ξέρουν μόνο αυτοί που ψήφισαν υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας. Στην Ορεστιάδα δεν ασχοληθήκαμε με το παρασκήνιο και δεν προσεγγίσαμε τα μέλη της ΕΣΑΠ για να ψηφίσουν υπερ μας, γιατί θεωρούσαμε δεδομένο ότι θα προβιβασθεί ο Α.Ο.Ορεστιάδα ως τρίτος της Α2 και δεν θα επιβραβευτεί ο ενδέκατος, μια ομάδα που υποβιβάσθηκε αγωνιστικά. Δυστυχώς δεν γνωρίζαμε ότι στην ΕΣΑΠ λειτουργούν με δικά τους κριτήρια, που δεν έχουν καμία σχέση με τον υγιή αθλητισμό. Όλοι οι Θρακιώτες και οι άνθρωποι που αγαπούν το ελληνικό βόλει πρέπει πλέον να ταχθούν στο πλευρό μας για να δικαιωθούμε στα αθλητικά δικαστήρια και στην ακύρωση της κατάπτυστης απόφασης της ΕΣΑΠ».

Διαβάστηκε 1450 φορές

3 σχόλια

  • Comment Link Λ. Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 12:52 posted by Λ.

    1ον. O Κ.Χατζηπαναγιωτου εχει το θαρρος να βγει και να κανει επωνυμη δηλωση!
    >ΕΣΥ????
    2ον. ο πιο προσφατος αθλητης που εστειλε ο Α.Ο.Ο. δεν ειναι ο ΣΑΜΑΡΑΣ...αλλα.. ψαξε και βρες!
    Και επειδη εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις αλλα να παρερμηνευεις μ΄αυτα τα γελοια και τραγελαφικα σχολια που δρουν ανασταλτικα για την εξελιξη και την προοδο του Ελληνικου Βολλευ σου λεω απλως οτι ο κ.Χατζηπαναγιωτου οπως και γραφει αναφερεται στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ που σε απλη Ελληνικη μεταφραση σημαινει κλιμακια, παιδικες, εφηβικες ομαδες...(μηπως δεν ξερεις απο που ειναι ο κωσταντινιδης??? μηπως δεν ξερεις απο που ειναι ο σκαρλατιδης??? δημητρουδιδες? δαριδης? γκαρας? τοπαλιδης? μπαρμουδης? πετρογλου? αμαξοπουλος? μποζιδης? κεμανετζης? γραμματικοπουλος? και αλλοι ποσοι που μεχρι αυριο θα γραφω(που ηταν μετα τον Σαμαρα) + αλλοι ποσοι που καλουνται καθημερινα απο ομοσπανδιακους προπονητες σε κλιμακια προεθνικες και προετοιμασιες εθνικων ομαδων...)
    3ον. Ο κ.Χατζηπαναγιωτου αφησε τον Α.Ο.Ο στην 4η Θεση της Α1!(απλως ενημερωτικα)
    Μαθε πρωτα απο Βολλευ και μετα κατηκρινε >ΕΠΩΝΥΜΑ

  • Comment Link volley Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 05:20 posted by volley

    Προς κο Χ''Παναγιώτου.
    1.ο πιο πρόσφατος αθλητής που έστειλε η Ορεστιάδα στισ εθνικές ομάδες ηταν ο αείμνηστος ΣΑΜΑΡΑΣ.
    2.Για υγεία και ανάπτυξη αλλού το παραμύθι γιατί έχεις εξαφανιστεί απο τα μικρά πρωταθλήματα και απο τότε που έπεσες Β ΕΘΝΙΚΗ κάνεις την πάπια για αυτά που χρωστάς εδώ και δεκα χρόνια!!!
    3.θέλεις να πέσει μια ομάδα που υποβιβάστηκε αγωνιστικά και εδώ συμφωνώ ΑΛΛΑ....θέλεις να ανέβει η δικιά σου που δεν προβιβάστηκε αγωνιστικά!!! δηλ. είσαι σαν τον Καραμανλή που έλεγε ....ΤΑ ΣΑ..ΜΑ και τα ΜΑ ΜΑΣΑΤΑ!!!!!!!!!!

  • Comment Link Γ. Χ. Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 18:12 posted by Γ. Χ.

    Απλα προτιμησαν ολοι οι προβληματικοι να κανουν παρεα. Παιδια οι συσχετισμοι στη λιγκα ειναι δεδομενοι. Οταν θελουν να περασουν αυτο που θελουν παντα θα εχουν 7 η 8 ψηφους. Παιχνιδι με σημαδεμενη τραπουλα. Δε πατε να πασχιζετε εσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ