1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-08-2020 20:43

Δωρεά οργάνων αντί για τα γενέθλια του Βασίλη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Κάθε χρόνο τέτοια μέρα (16 Αυγούστου) ο Βασίλης Γκιζάνης γιόρταζε τα γενέθλια του μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, συγγενείς και φίλους. Θα έκλεινε τα 46 του χρόνια Σήμερα όμως όλοι πενθούν τον χαμό του και οι δικοί του άνθρωποι ακόμα προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ της «απώλειας». Παρά την στεναχώρια τους ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα για δωρεά οργάνων ώστε να χαρίσει ζωή σε άλλους ανθρώπους:

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωσή του ευχαριστεί την οικογένεια του Βασίλη Γκιζάνη που έλαβε την δύσκολη και γενναία απόφαση:

Ξημερώματα Παρασκευής 07/08/2020, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μετά από μαραθώνια προσπάθεια των ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, του Αναισθησιολογικού Τμήματος, του Χειρουργείου, καθώς και της μεταμοσχευτικής ομάδας του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, πραγματοποιήθηκε δωρεά οργάνων από ασθενή νοσηλευόμενο στη Μ.Ε.Θ.. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος που παρά την φόρτιση και τη θλίψη ανταποκρίθηκε στην έκκληση των ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και προσέφερε δώρα ζωής σε πάσχοντες συναινώντας στην πραγματοποίηση της δωρεάς. Ευχή όλων είναι το παράδειγμά τους που βασίζεται στην ανιδιοτέλεια, τον ανθρωπισμό και την αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο να ακολουθηθεί και από άλλους συνανθρώπους μας. Τέλος η Διοίκηση του Π. Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει όλους τους Ιατρούς και Νοσηλευτές για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχή έκβαση της δωρεάς.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΡΟΥΦΟΣ

radioevros.gr

Διαβάστηκε 743 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ