1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-04-2013 23:17

Κεμανετζής:«Στρέφουμε το βλέμμα στην ΑΕΚ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Από την πλευρά της Ορεστιάδας, δεν υπήρχε διάθεση για πολλές δηλώσεις και ο αρχηγός της ομάδας, Στέλιος Κεμανετζής, αρκέστηκε να δηλώσει στο volleyball.gr:

 

«Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για τη νίκη και στον κόσμο της που γέμισε το γήπεδο και δημιούργησε μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Προσπαθήσαμε για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε, κρατάμε τον πολύ σημαντικό πόντο και στρέφουμε το βλέμμα στην ΑΕΚ».

Διαβάστηκε 1344 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Ο Αετός Λήμνου στα χνάρια του Νίκου Σαμαρά στην Ορεστιάδα
    Την ομάδα κορασίδων του νεοσύστατου συλλόγου Αετός Λήμνου που έλκει το όνομα του από το προσωνύμιο του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά και είναι συνέχεια του Limnos Sports Club που ίδρυσε ο σπουδαίος βολεϊμπολίστας στο πανέμορφο νησί του βορείου Αιγαίου, φιλοξενεί ο Δήμος Ορεστιάδας και ο Άθλος Ορεστιάδας.
  • ΑΟ Ορεστιάδας: Η ομάδα που ένωσε όλους τους Έλληνες κλείνει 50 χρόνια
    Πηγή: Εφημερίδα SportDay
    Θέμα: Βασίλης Στοάκης

    «Πόσο ακριβή είναι η Ιστορία, πόσο δυνατή φωνή έχει, πόσα δίνει και δείχνει απλόχερα. Καμία φορά πονάει και η ίδια όταν εκτοπίζεται, όταν θάβεται σε υπόγεια, όταν κλείνεται σε μπαούλα, όταν κυκλώνεται από την μούχλα αλλά κυρίως όταν αντιμετωπίζεται με ασέβεια...». Αυτή η φράση που βρίσκουμε στο «Πικρό Γάλα» του Μένιου Σακελλαρόπουλου αποτέλεσε και αφορμή ώστε ο Βασίλης Στοάκης να ταξιδέψει στην Ορεστιάδα, στο βορειότερο άκρο της χώρας μας και να μιλήσει με ανθρώπους που έζησαν την μεγάλη πορεία του ΑΟ Ορεστιάδας, που σαν ένας άλλος Δαβίδ έβαζε κάτω πολλούς Γολιάθ, κερδίζοντας τον σεβασμό όχι μόνο όλων των Ελλήνων φιλάθλων αλλά και των Ευρωπαίων.
  • Νέος προπονητής στην Ορεστιάδα ο Μιχάλης Κόβατς
    Ο Μιχάλης Κόβατς, πρώην παίκτης της Ορεστιάδας και του Παναθηναϊκού, είναι ο νέος προπονητής του Εβρίτικου συλλόγου, ο οποίος θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο στην Β΄εθνική της ΕΣΠΕΘΡ.
  • Προκρίθηκαν Ελπίδα και ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου
    Η Ελπίδα Αμπελοκήπων προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων. Πριν από λίγο νίκησε με 3-1 (28-26, 25-27, 25-22, 25-23)τον Αίαντα Ευόσμου και προκρίθηκε μαζί με ΓΕΗ και Καλαμάτα 80. Η τέταρτη θέση κάλυψε ο ΑΣΑ Εβρος Σουφλίου που νίκησε την Ορεστιάδα με 3-1 (20-25, 25-10, 25-16, 26-24) και προκρίθηκε από τον βόρειο όμιλο που έγινε στην Πολίχνη.
  • Δεύτερος ο Αθλος πρώτη η... Ορεστιάδα στο 3ο Βαλκανικό παμπαίδων

    Η Ορεστιάδα για άλλη μία φορά έδειξε το δρόμο της ανάπτυξης του ανδρικού βόλεϊ φιλοξενώντας του 3ο Βαλκανικό κύπελλο παμπαίδων με διοργανωτή τον Άθλο Ορεστιάδας το τριήμερο 13-15 Απριλίου στο γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ