1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-05-2017 16:16

Ο Δήμος Ορεστιάδας έκοψε την επιχορήγηση του ΑΟΟ

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Ορεστιάδα το κόψιμο της επιχορήγησης του ΑΟ Ορεστιάδας από τον Δήμο της περιοχής, την ώρα που οι υπόλοιποι σύλλογοι βλέπουν το δικό τους μερίδιο να αυξάνεται. Ο ΑΟΟ, παρότι πάντα έπαιρνε την μερίδα του λέοντος, αυτή τη φορά δεν τήρησε τη νομοθεσία με τον Δήμαρχο της πόλης Βασίλη Μαυρίδη να εξηγεί:
«Η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη. Όταν επιχορηγείς ένα σωματείο, την επόμενη χρονιά για να έχει δικαίωμα ξανά χρηματοδότησης όταν του έχεις δώσει πάνω από 2.900 ευρώ, πρέπει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου για το οποίο το χρηματοδότησες, να έχει ανεβάσει σε μια ειδική πλατφόρμα που ελέγχεται, αντίστοιχα τιμολόγια του ποσού χρηματοδότησης που έχει λάβει. Όλα τα υπόλοιπα σωματεία ήταν πολύ σωστά και συνεπέστατα σε αυτά.

Δυστυχώς και το λέω με μεγάλη θλίψη, ο Αθλητικός Όμιλος τα τιμολόγια που έπρεπε να παρουσιάσει για την χρήση του 2016 δεν κάλυπταν το ποσό για το οποίο είχαν επιχορηγηθεί το 2016. Αυτομάτως λόγω της νομοθεσίας χάνουν το δικαίωμα να χρηματοδοτηθούν φέτος».

Ο δήμαρχος προσθέτει: «Θα μπορούσαμε να κάνουμε τον ελιγμό και να δώσουμε τα χρήματα πριν λήξει η προθεσμία της 28ης Φεβρουαρίου, λέγοντας για παράδειγμα ότι δεν ξέραμε τι ανέβασαν ή ότι δεν θα ανέβαζαν, αλλά θέλαμε να πάμε ξεκάθαρα, να επιβραβεύσουμε τα συνεπή σωματεία και να μην είμαστε έρμαιο σε όποιον παίρνει χρήματα και δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει με τα τιμολόγια. Γνωρίζω ότι είναι μεγάλη πληγή για τον ΑΟΟ, δυστυχώς όμως η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη και ο Δήμος Ορεστιάδας δεν μπορεί να οδηγηθεί σε διαφορετική ενέργεια ώστε να επιχορηγηθεί το συγκεκριμένο σωματείο με την τόσο μεγάλη ιστορία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ