Εκτυπώστε τη σελίδα
23-10-2013 11:30

Η Ορεστιάδα παρουσιάζει νέα εμφάνιση και ...μασκότ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
O Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας καλεί όλους τους φίλους του καθώς και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην παρουσίαση της νέας ομάδας,  της τεχνικής ηγεσίας και της φανέλας της ομάδας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (23/10) και ώρα 18:00 στον χώρο παραστάσεων του Διονύσου.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Γκιζάνης στο Ράδιο Έβρος, θα υπάρχει και μία έκπληξη για τους παρευρισκόμενους, αφού πέρα από αυτά, θα παρουσιαστεί και η νέα μασκότ του ΑΟΟ. Η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση ακολουθώντας ευρωπαϊκά πρότυπα και θυμίζοντας έντονα τις παλιές καλές μέρες του παρελθόντος, όταν η Ορεστιάδα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Μάλιστα, ο κ. Γκιζάνης εκτίμησε ότι σύντομα η Ορεστιάδα θα ξαναζεί ευρωπαϊκές εμπειρίες, αφού όπως είπε γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες και ελπίζει σε μερικά χρόνια ο σύλλογος να ξαναζήξσει ευρωπαϊκές στιγμές. "Εμείς είμαστε η ομάδα όχι μόνο της πόλης αλλά και όλης της Θράκης. Βέβαια, ο Εθνικός φέτος έχει βγει σε ευρωπαϊκά σαλόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, αλλά εμείς για πάνω από μια δεκαετία, σχεδόν 12 χρόνια βγαίναμε Ευρώπη και με μεγάλες διακρίσεις. Έχουμε ακαδημίες και ελπίζουμε σε μερικα χρόνια να ξαναζήσουμε ευρωπαϊκές στιγμές", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιζάνης.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Βασίλη Γκιζάνη στο Ράδιο Έβρος με ένα κλικ ΕΔΩ

thrakisports.gr
Διαβάστηκε 680 φορές