1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2013 13:11

Δεύτερη ήττα της Ορεστιάδας από την Μπότεφ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Του Γιάννη Βαβαλικούδη
Δεύτερη ήττα σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις γνώρισε το μεσημέρι της Κυριακής ο ΑΟ Ορεστιάδας από την βουλγαρική Μπότεφ , που πραγματοποίησε μέρος της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στην πρώτη κατηγορία της εκεί Λίγκας.



Στο παιχνίδι της Κυριακής, μετά τα πέντε σετ που παίκτηκαν το βράδυ του Σαββάτου, αποφασίστηκε να γίνουν τρία όλα κι όλα σετ. Η Ορεστιάδα κατέκτησε το πρώτο με 25-22 σε 35 λεπτά, όμως έχασε τα δύο επόμενα με 25-16 και 25-16 σε 22 και 21 λεπτά αντίστοιχα.

Είχε προηγηθεί το βρλάδυ του Σαββάτου η ήττα της Ορεστιάδας με 3-1 σετ, ενώ η ομάδα τυου Έβρου είχε κερδίσει το πέμπτο σετ που παίχτηκε με απόφαση των προπονητών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους δυο αγώνες δοκιμάστηκαν οι νέοι αθλητές του Α.Ο.Ο Δημητρούδης, Ποτολίδης και Διαμαντίδης.

Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Αντωνιάδης): Δημητρούδης, Χουσίδης, Κεμανεντζής, Βλασακίδης, Νένογλους, Προδρομίδης, Διαμαντίδης, Ποτολίδης, Καρδαμανίδης, Κων/νίδης(Λ), Σκαρλατίδης, Κοφίδης.

thrakisports.gr

Διαβάστηκε 448 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ