Εκτυπώστε τη σελίδα
07-10-2021 12:27

Στο Μαρκόπουλο η Πορτορικάνα ακραία Εμαριέλ Σάντος

Νέα ξένη στο Μαρκόπουλο, καθώς η διοίκηση της ομάδας των Μεσογείων, ανακοίνωσε Πορτορικάνα Νοάμι Εμαριέλ Σάντος. Η Σάντος αγωνίζεται ως ακραία, είναι 28 χρονών έχει ύψος 1μ85 και θα αντικαταστήσει την Ρωσίδα, Σοφία Κιρίκοβα που είχε αρχικά αποκτηθεί και αποχώρησε.

Η ανακοίνωση του Μαρκόπουλου:

«O Α.Ο. Μαρκοπούλου ανακοινώνει την απόκτηση της Noami Emariel Santos Lamb. Η 28χρονη (1993) ακραία από το Πουέρτο Ρίκο έχει ύψος 1,85 και προέρχεται από την Changas de Naranjito με την οποία κατέκτησε την περσινή σεζόν την 3η θέση στο πρωτάθλημα της πατρίδας της.

Ξεκίνησε τη καριέρα της στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα, όπου αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2015, ενώ συνέχισε στην San Juaneras de la Capital με την οποία κατέκτησε την 2η θέση στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο. Τη σεζόν 2017-18, κατέκτησε την 4η θέση στην ισπανική SuperLiga με την Palmas Gran Canaria, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην Changas de Naranjito, τερματίζοντας 2η τη σεζόν 2018-19.

Τα πρώτα λόγια της Noami σαν αθλήτρια του ΑΟΜ Revoil, ήταν τα εξής:«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στην Ελλάδα για να αγωνιστώ σε ένα υψηλότερο επίπεδο, από ότι στην Ισπανία.

Είναι η πρώτη μου φορά εδώ και είμαι ευτυχής, όχι μόνο για την ευκαιρία που μου δόθηκε να ζήσω και να γνωρίσω αυτή την υπέροχη χώρα και τον πολιτισμό της, αλλά και για την ευκαιρία να προχωρήσω την καριέρα μου. Στόχος μου είναι να κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να βοηθήσω τον ΑΟΜ να έχει μία πετυχημένη σεζόν»

Mαρκόπουλο (ροστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς (Σερβια), Ευαγγελία Γαροφαλάκη

Λίμπερο: Κόττα Χριστίνα, Δήμου Σία, Παπαδοπούλου Λήδα

Κεντρικές: Αλαγιάννη Κατερίνα, Γράβαρη Έρικα, Βιργινία Δικαιούλια

Ακραίες: Καλανταρίδου Αλεξία, Ευαγγελίου Βάλια, Κωτσαρά Νίκη, Καραγιάννη Παναγιώτα, Νοάμι Εμαριέλ Σάντος (Π. Ρίκο)

Διαγώνιες: Kάντι Κούλερκαν ( Εσθονία), Iωάννα Σπανάκη

Προπονητής: Νίκος Μπουτσουρής