1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-09-2021 19:10

Λαμπερά τα αποκαλυπτήρια του Ηλυσιακού

Σε μία λαμπερή εκδήλωση στο Terra Delicia Ilisia στο Ζωγράφου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της γυναικείας ομάδας του Ηλυσιακού για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου κ. Βασίλη Θώδα, του Αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κ. Δημήτρη Δήμα, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Αναστασίας Μπότου και Δημοτικών Συμβούλων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του γυναικείου τμήματος του συλλόγου, ενώ παράλληλα δημιουργήθηκαν ισχυρές σχέσεις μεταξύ της ομάδας και της Δημοτικής Αρχής Ζωγράφου, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους στο φετινό εγχείρημα της νέας διοίκησης του Ηλυσιακού Αθλητικού Ομίλου.

Τα χαμόγελα και η καλή διάθεση ήταν εμφανή στα πρόσωπα όλων όσοι βρέθηκαν στο Terra Delicia Ilisia, εκεί όπου έγινε και το πρώτο... σερβίς για την νέα αγωνιστική σεζόν στη Volley League Γυναικών που ξεκινάει στις 9 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση που ήταν πρωτοβουλία του νέου υπευθύνου του τμήματος βόλεϊ του Ηλυσιακού Α.Ο. και επιχειρηματία Αλέξανδρου Πανώριου, αποτέλεσε την καλύτερη αρχή στην φετινή σεζόν, με το κίνητρο για να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του να είναι υψηλό σε αθλήτριες και προπονητικό επιτελείο, θέλοντας να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία των τελευταίων χρόνων.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η χορηγός εταιρεία του γυναικείου τμήματος Stefanidis Watch and jewellery έδωσε από ένα smart watch σε όλες τις αθλήτριες. Τα δώρα της χορηγού εταιρείας έδωσαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Βασίλης Θώδας και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Αναστασία Μπότου.

Τα ενεργειακά ποτά του μεγάλου χορηγού της ομάδας HELL Energy, έδωσαν την... γλυκιά νότα στην εκδήλωση, η οποία ολοκληρώθηκε με την διάθεση όλων στα ύψη και με ανυπομονησία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Βαγγέλης Περόπουλος: «Ο Ηλυσιακός έχει αλλάξει επίπεδο οργανωτικά»

Ο προπονητής του Ηλυσιακού Α.Ο. Βαγγέλης Περόπουλος δήλωσε: «Ήταν μία ζεστή βραδιά, που μας δόθηκε η ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με κόσμο της περιοχής και να συσπειρωθούμε όλοι μαζί, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν. Από εκεί και πέρα, ο στόχος παραμένει ο ίδιος, δηλαδή η παραμονή στη κατηγορία. Ο σύλλογος έχει αλλάξει επίπεδο από πλευράς οργάνωσης και αρκετοί χορηγοί βρίσκονται στο πλευρό μας. Εφόσον επιτευχθούν οι στόχοι μας, του χρόνου ο Ηλυσιακός θα μπορέσει να ανέβει και άλλο επίπεδο».

Μαρία Σωτηρίου: «Τα στοιχήματα του Ηλυσιακού»

H αρχηγός και «μπόμπερ » του Ηλυσιακού Μαρία Σωτηρίου είπε: «Φέτος είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για τον Ηλυσιακό αλλά και για όλους μας. Μετά από σχεδόν έναν χρόνο αποχής για ορισμένες αθλήτριες αλλά και μέσα σε ένα περιβάλλον νέο στο σύλλογο, μιας και τα πρόσωπας της ομάδας και της διοίκησης έχουν αλλάξει. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και ελπίζω οι συνθήκες να το επιτρέψουν και να κυλήσουν όλα ομαλά στη σεζόν.

Όπως είπα, το μέσα και το έξω του Ηλυσιακού είναι νέο και το λέω εγώ που έχω μεγαλώσει μέσα στον σύλλογο. Το πρώτο μεγάλο στοίχημα είναι να δέσει το νέο μείγμα και να παρουσιάσουμε άρτια εικόνα. Δεύτερο στοίχημα είναι η παραμονή στη κατηγορία. Η Volley League φέτος θα είναι ανταγωνιστική στα πάνω όσο και στα κάτω στρώματα. Κάθε ομάδα θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να ξεπερνάει τον εαυτό της και αυτό είναι το τρίτο στοίχημα για εμάς.

Η ομάδα έχει δυνατότητες και τα φιλικά που ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα έχουν λειτουργήσει καταλυτικά, έτσι ώστε να καλλιεργήσουμε και να εντοπίσουμε τα αδύνατα σημεία μας. Δουλεύουμε καθημερινά με το προπονητικό επιτελείο για να παρουσιαστούμε έτοιμες στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό.

Είναι σημαντικό που φέτος γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην οργάνωση του συλλόγου, ξεκινώντας από τα θεμέλιά του. Η διοίκηση είναι δίπλα μας σε αυτό το εγχείρημα και όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μην μας λείπει τίποτα. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο και την διοίκηση για την υποστήριξή τους. Προσκαλώ τον κόσμο του Ηλυσιακού να έρθει να μας στηρίξει, δεδομένου ότι με τα απαραίτητα μέτρα μπορεί να επιστρέψει στις κερκίδες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ