1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2019 00:52

ΕΠΕΣΘ: Νταμπλούχος ο Άρης μετά απο δραματικό τελικό κόντρα στην Ένωση Τούμπας

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Ανδρών και την άνοδο του στην Α2, ο Άρης πανηγύρισε και το Κύπελλο ΕΠΕΣΘ, νικώντας με ανατροπή σε τελικό, στο κλειστό της Μίκρας, την Ένωση Τούμπας με 2-3 σετ (25-21, 31-33, 25-21, 22-25, 8-15), αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1.

Το τέλος του ματς ,βρήκε παίκτες, τεχνική ηγεσία και φιλάθλους να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του νταμπλ.Να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες είχαν μονομαχήσει και στους τελικούς πλέι οφ ανόδου της Β΄εθνικής με τον Άρη να επικρατεί με 3-2 νίκες.

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Μπέλλος Ε, Μαρκοπούλου

.Ένωση Τούμπας (Σταματίου): Ναζίρης, Μουράτης, Θεοδωρίδης, Καλιανίδης, Δανας, Κουτρούτσιος, λ Τσιρέλης.

Άρης (Πάτρας): Τσαγγαλίδης, Σκαρλατίδης, Χριστόπουλος, Τέλιος Κ., Αλεξάκης, Τέλιος Γ., λ Αντωνιάδης, Φραγκουλίδης, Βιλδιρίδης, Παπαζαχαρίας, Καρανταϊδης, λ Κάλφας.

Βράβευσαν Δεληκωστίδη ΕΠΕΣΘ και Άρης

Μετά το τέλος των αγώνων, η ΕΠΕΣΘ αλλά και ο Άρης βράβευσαν τον διαιτητή Σωτήρη Δεληκωστίδη για την προσφορά του στο άθλημα.

Με την ευκαιρία διεξαγωγής των δυο τελικών Κυπέλλου ΕΠΕΣΘ Γυναικών και Ανδρών, η Ένωση προχώρισε σε δράση κοινωνικής ευαισθησίας, η οποία αφορούσε την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών για την Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου και Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «Ελπίδα».

Η συγκεκριμένη Μονάδα, στο πλαίσιο κατασκευής νέας παιδικής χαράς εντός του χώρου της, σε συνεργασία με εταιρείες διαχείρισης και επεξεργασίας πλαστικών, ξεκίνησε δικό της πρόγραμμα ανακύκλωσης.                  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ