1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-03-2015 00:32

Ματς επιβίωσης και αναμνήσεων

Στο γήπεδο που πριν ένα χρόνο πανηγύρισαν την άνοδο τους στην Volleyleague OΠΑΠ Ορεστιάδα και ΜΕΝΤ θα δώσουν μάχη για την επιβίωση τους στην κατηγορια (21η αγωνιστική, 28/3, 19.00, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Τζεπκινλής).

Η Ορεστιάδα αναζητά τη νίκη για να εξασφαλίσει τη θέση της στην 8αδα και να αποφύγει τα πλέι άουτ ενώ η ΜΕΝΤ θέλει να διατηρηθεί τουλάχιστον στην 10η θέση ή και να προσπεράσει τον Άρη, ενώ έχει και μαθηματικές ελπίδες για την 8αδα.

Μποζίδης τζούνιορ

Η Ορεστιάδα έχει 21 βαθμούς σε 20 αγώνες. Προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες. Η τελευταία νίκη ήταν επί της Λαμίας στην Ορεστιάδα. Το εντυπωσιακό είναι πως θα απουσιάσει ο Σκαρλατίδης και δεύτερος πασαδόρος στην 12αδα θα είναι ο 13χρονος Παναγιώτης Μποζίδης, υιός του Θεόδωρου Μποζίδη.

«Νίκες με ΜΕΝΤ, ΑΕΚ»

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας είπε: «Είμαστε πανέτοιμοι και σε καλή κατάσταση. Ο μεγάλος στόχος από την αρχή της σεζόν είναι η 8αδα. Θέλουμε δύο νίκες με ΜΕΝΤ και ΑΕΚ για να εξασφαλίσουμε την 8αδα και να κάνουμε καλό φινάλε».

«Κομβικό παιχνίδι»

Η ΜΕΝΤ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με 3-1 σετ (είναι η μοναδική εκτός έδρας στο πρωτάθλημα) και θέλει να πάρει μία ακόμα μακριά από την Τούμπα ώστε να πατήσει γερά στη βαθμολογία πριν τα πλέι άουτ. Μετά από 20 αγώνες έχει 16 βαθμούς και βρίσκεται +2 από τη Λαμία και -2 από τον Άρη. Στον Α΄γύρο νίκησε την Ορεστιάδα 3-1 σετ και θεωρητικά με συνδυασμό αποτελεσμάτων έχει ελπίδες και για την 8η θέση καθώς με νίκη θα έχει πλεονέκτημα και στην ισοβαθμία με την Ορεστιάδα.

Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Φίνος είπε: «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην αφετηρία των πλέι άουτ. Είμαστε καλά, κάναμε άπαντες καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Αν πάρουμε τη νίκη θα ξεκινήσουμε τα πλέι άουτ από την ίδια θέση».

Μετράει η έδρα

Στους πέντε τελευταίους αγώνες των δύο ομάδων έχει μετρήσει η έδρα. Από τους 7 αγώνες οι 6 ήταν στην Α2 και η ΜΕΝΤ προηγείται με 4-3.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ